Haberler

Bu Tarz Benim'in Dikkat Çeken Yarışmacısından Olay Kıyafet!

Güncelleme:

Şaşmaz ailesinin eski gelini olduğu iddia edilen Bu Tarz Benim'in Nazlı Hamarat'ı, jürinin isteği üzerine ceketinin önünü açınca değişik bluzu ile herkesi güldürdü.

Ekranların sevilen yarışması Bu Tarz Benim'de Nazlı Hamarat yine ilginç anlar yaşattı. Jüri, yarışmacı için değerlendirme yaparken ceketinin önünü açmasını istedi bunun üzerine yarışmacı önünü açınca aslında çıplakmış gibi olan ama sadece sütyen çizimi olan bluzu herkesi güldürdü.

26 yaşında olan Nazlı Hamarat'ın, Necati Şaşmaz'ın kardeşi ile önceden evli olduğu iddia ediliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Necati Şaşmaz Medya Komik - İlginç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (32)

sabah güneşimMobil-ANDROID:

ne günlere kaldık yarabbim

43
4
yanıtYanıtla
sudemobilWeb@haberler.com:

Burası tùrkiye mùslùman ùlke bunlar kendini nezanediyor kuş beyinliler rus yaya gitsinler inşallah ceheneme giderler bunlarin bunlarin yùzùnden ahlak denen bişey kamadi

26
15
yanıtYanıtla
TehlikelimobilWeb@haberler.com:

bu milletin namusunu 1932 yilinda belcikadaki guzellik yarismasinda bitirdileravrupaya ayak uydurmak icin yollanan turk kizi kerimani ozellikle birinci secmistirler ve juri baskani sunlari soylemistir:bugun avrupa hristiyanliginin zaferini kutluyoruz,1400 senedir dunyada hakimiyeti olan islamiyetin bittigi gundur,onu avrupa hristiyanlari bitirmistir amerika ve rusyanin hakkini inkar edemeyiz ama neticede hristiyanligin bir zaferidir,muslumsnlarin kadin temsilcisi turk guzeli neriman mayo ile aramizdadir,bir zamanlar fransada oynanan oyuna mudahale eden kanuni sultqn suleymanin torunu aramizda sutyen kulotla bize kendini begendirmeye calisiyor ve bizde bu kizimizi begendik birinci seciyoruz temennimiz gelecekteki diger musluman kizlari icindir

27
8
yanıtYanıtla
yeterMobil-ANDROID:

Allah sonunda bi deprem verecek herkes yerin dibine bunların yüzünden Allah sizi kahretsin bunlari cikaranlarida

28
6
yanıtYanıtla
gmzcebiMobil-ANDROID:

huysuz virjini ahlaka aykiri bulup ekranlardan uzaklastiran ey rtuk bu yayinlara bir son verr!!!!!

32
1
yanıtYanıtla
almilamobilWeb@haberler.com:

ahlak yoksunları, kaldırılsın bu tür programlar. Rtük göreve

28
4
yanıtYanıtla
EfemobilWeb@haberler.com:

Bu tarz benim diye diye kızlarımızın tarzı bu olacak. Çıplak bunlar yaa

24
2
yanıtYanıtla
onurMobil-ANDROID:

rutuk nerdesin kardesim uyuma lann dana

22
2
yanıtYanıtla
vatandasMobil-ANDROID:

millette ahlak kalmamış

22
0
yanıtYanıtla
hilaymobilWeb@haberler.com:

ucuz kadın işte...

20
2
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title