Haberler

Bu Tarz Benim'in Dikkat Çeken Yarışmacısından Olay Kıyafet!

Güncelleme:

Şaşmaz ailesinin eski gelini olduğu iddia edilen Bu Tarz Benim'in Nazlı Hamarat'ı, jürinin isteği üzerine ceketinin önünü açınca değişik bluzu ile herkesi güldürdü.

Ekranların sevilen yarışması Bu Tarz Benim'de Nazlı Hamarat yine ilginç anlar yaşattı. Jüri, yarışmacı için değerlendirme yaparken ceketinin önünü açmasını istedi bunun üzerine yarışmacı önünü açınca aslında çıplakmış gibi olan ama sadece sütyen çizimi olan bluzu herkesi güldürdü.

26 yaşında olan Nazlı Hamarat'ın, Necati Şaşmaz'ın kardeşi ile önceden evli olduğu iddia ediliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Necati Şaşmaz Medya Komik - İlginç Magazin Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500

Yorumlar (32)

sabah güneşimMobil-ANDROID:

ne günlere kaldık yarabbim

43
4
yanıtYanıtla
sudemobilWeb@haberler.com:

Burası tùrkiye mùslùman ùlke bunlar kendini nezanediyor kuş beyinliler rus yaya gitsinler inşallah ceheneme giderler bunlarin bunlarin yùzùnden ahlak denen bişey kamadi

26
15
yanıtYanıtla
TehlikelimobilWeb@haberler.com:

bu milletin namusunu 1932 yilinda belcikadaki guzellik yarismasinda bitirdileravrupaya ayak uydurmak icin yollanan turk kizi kerimani ozellikle birinci secmistirler ve juri baskani sunlari soylemistir:bugun avrupa hristiyanliginin zaferini kutluyoruz,1400 senedir dunyada hakimiyeti olan islamiyetin bittigi gundur,onu avrupa hristiyanlari bitirmistir amerika ve rusyanin hakkini inkar edemeyiz ama neticede hristiyanligin bir zaferidir,muslumsnlarin kadin temsilcisi turk guzeli neriman mayo ile aramizdadir,bir zamanlar fransada oynanan oyuna mudahale eden kanuni sultqn suleymanin torunu aramizda sutyen kulotla bize kendini begendirmeye calisiyor ve bizde bu kizimizi begendik birinci seciyoruz temennimiz gelecekteki diger musluman kizlari icindir

27
8
yanıtYanıtla
yeterMobil-ANDROID:

Allah sonunda bi deprem verecek herkes yerin dibine bunların yüzünden Allah sizi kahretsin bunlari cikaranlarida

28
6
yanıtYanıtla
gmzcebiMobil-ANDROID:

huysuz virjini ahlaka aykiri bulup ekranlardan uzaklastiran ey rtuk bu yayinlara bir son verr!!!!!

32
1
yanıtYanıtla
almilamobilWeb@haberler.com:

ahlak yoksunları, kaldırılsın bu tür programlar. Rtük göreve

28
4
yanıtYanıtla
EfemobilWeb@haberler.com:

Bu tarz benim diye diye kızlarımızın tarzı bu olacak. Çıplak bunlar yaa

24
2
yanıtYanıtla
onurMobil-ANDROID:

rutuk nerdesin kardesim uyuma lann dana

22
2
yanıtYanıtla
vatandasMobil-ANDROID:

millette ahlak kalmamış

22
0
yanıtYanıtla
hilaymobilWeb@haberler.com:

ucuz kadın işte...

20
2
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title