Haberler

"Böyle Bir Görüşmemiz Olmadı"

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan'dan Riquelme Transferini Yalanladı.

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan bugün bazı internet sitelerinde yayınlanan Bursaspor'un Arjantinli oyuncu Juan Roman Riquelme ile anlaştığı yönündeki haberi yalanladı. Mestan, "Böyle bir görüşmemiz olmadı. Bunlar hayal ürünü" diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi ve yeni sezon için hedef büyüten Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın transfer listesinde yer alan futbolcular merakla beklenirken, her geçen gün ortaya farklı isimler atılıyor. Yöneticilerin ve Ertuğrul Sağlam'ın görüştükleri futbolcuların isimilerini sır gibi saklarken, bugün bazı internet sitelerinde Bursaspor'un Arjantinli 32 yaşındaki golcü oyuncu Juan Roman Riquelme ile anlaştığı öne sürüldü. Bunun üzerine bir açıklama yapan ve haberin asılsız olduğunu belirten Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan, "Riquelme'nin menajeriyle bir görüşmem olmadı. Kendisinin ismi dahi geçmedi. Bunlar tamamen hayal ürünü" diye konuştu.

Buna karşın Bursaspor ligde top koşturan başka starları transfer etmenin yolunu arıyor.

Emre KOŞAK, BURSA - DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title