Haberler

Bölgenin Parlayın Yıldızı RAYS Bismil'de

Güncelleme:

Diyarbakır'da ticari faaliyetini başlayan ve kısa sürede Türkiye'ye mal olan Rays Giyim, Bismil'den gelen yoğun talepler üzerine ilçeye şube açıyor.

Diyarbakır'da 2005 yılında ticari faaliyetini başlayan ve kısa sürede Türkiye'ye mal olan Rays Giyim, Bismil'den gelen yoğun talepler üzerine ilçeye şube açıyor.


Bayan giyim markasında son 10 yıla damgasını vuran ve sektördeki birçok ünlü ve köklü firmayı ticari faaliyette bir bir geride bırakma başarısı gösteren RAYS Giyim, Diyarbakır'ın en büyük ilçelerinden biri olan, nüfusu Türkiye'deki onlarca ilden daha fazla olan Bismil'de bayanlardan gelen yoğun istek üzerine şube açıyor.

GÜVEN VERDİ BÜYÜDÜ

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bulunan Sakarya Caddesinde 2005 yılında tek Mağaza ile hizmete başladı. Bayan hazır giyim sektöründe hizmet veren RAYS Giyim, güven veren ticaretiyle 2007 yılında bölgenin patentli yerel markası oldu.

HEDEFLER İÇİN AR-GE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Faaliyetlerine marka ve mağaza yatırımlarıyla sürdüren ve ilk hedefini Güneydoğu bölgesinin en büyük markası olarak belirleyen Rays, Türkiye'deki pazarın ardından uzun süredir Ar-ge faaliyeti yürüttüğü Ortadoğu ve Avrupa pazarlarına da girerek dünyada bir marka olmayı hedefliyor.

FABRİKADAN HALKA

Rays Giyim'in 2005 yılından bu yana sürekli gelişerek bayan giyim sektöründe trend moda konusunda uzman kadrosuyla, mağazacılık hizmetlerini sürdürdüğünü dile getiren Rays Giyim CEO'su Mehmet Selim Ay, "Genel felsefemiz, kaliteli ve modaya uygun bayan giysilerini uygun fiyata müşterilerimize sunuyoruz. Rays'ın kaliteli ürünleri uygun fiyata sunmanın tek yolu da ürünü direkt fabrikadan halka ulaştırmaktır. Biz bunu sağlıyoruz ve direkt olarak ürünü fabrikadan halka sunuyoruz" dedi.

"MÜŞTERİLERİMİZLE BÜYÜK BİR AİLE OLACAĞIZ"

Selim Ay, şirketlerinin altyapıları ve bölge sektörün durumu ve sektördeki yenilikler, gelişimlerle ilgili de sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

"RAYS Bayan Giyimi, altyapımıza yaptığımız yatırımlarla çok güçlü hale getirdik. Kurumsallaşma çalışmalarımız ile mağazalaşmayı paralel olarak başlattık ve şu anda kurumsallaşma çalışmamız bitti denilebilir. Ancak mağazalaşma çalışmalarımız henüz çok yeni ve biz startı verdik. Mevcut mağazalarımızı kuvvetlendirmenin yanı sıra müşterilerimizin dünyadaki trendleri yakından takip edebilecekleri yepyeni vitrin konseptlerimizle de ülkede bir ilke imza atacağız. Bölgede yeni bir VIP konsept mağaza açarak, satışını sadece bizim gerçekleştireceğimiz çok özel marka ve modelleri, asla bulunamayacak rakamlarda müşterilerimize sunacağız. Biz müşterimizle büyük bir aile olacağız. 'Türkiye'nin her bölgesine her iline mağaza açmaya hazırız' anlayışıyla 2013'de şirketimizin merkezini İstanbul'a taşıdık. Burada 1780 m² alan üzerinde 6 katlı kentin önemli ticaret merkezimizde mağazalarımıza hizmet vermeyi ilke edindik.


E-TİCARET HAYATINA DA BAŞLADI

Türkiye'nin en doğusundan en batısına kadar kaliteli hizmet sunabilmek için hedeflerimiz doğrultusunda sağlam adımlarda büyümekteyiz. Bununla birlikte faaliyete geçen E-ticaret sitemiz www.rays.com.tr ile dünyada Rays markasını duyurmayı amaçlıyoruz. Bu insanların tek tıkla, daha az vakit harcayarak, daha detaylı ve daha fazla sayıda ürünümüzü incelemesi için reel mağazacılık hizmetlerinin yanı sıra ürünlerini sanal dünyaya taşımış ve şuan içinde bulunduğunuz elektronik mağazasını hizmete sunmuştur.


İŞTE GÜVENİN ESERİ: 11 YILDA 12.'İNCİ MAĞAZA

Diyarbakır'dan sonra mağazalaşmaya diğer illerimizde başladık ve Eylül 2014'de Batman mağazamızı açarak startımızı verdik. Bingöl, Şırnak, Mardin gibi illerimize mağazalarımızı açtık. RAYS şimdi de 11. yılında 12. mağazamızı yine bayan giyim sektöründe bölgenin parlayan yıldızı Diyarbakır'da açacağız. Diyarbakır'da merkez ilçeler ile birlikte Ergani ve Silvan'da mağazalarımız bulunuyordu.

"HERKESİ HEYECANIMIZA ORTAK OLMAYA DAVET EDİYORUM"

Bismilli bayanların bizden talepleri vardı, mağazamızı ilçelerinde istiyorlardı. Bu yöndeki taleplerini hemen yerine getirmek için çalışma başlattık. Arkadaşlarımız çok kısa bir sürede ilçedeki araştırmalarını tamamladı ve mağaza noktamızı belirledi. Çok kısa bir sürede Bismilli bayanlara verdiğimiz sözü de tutarak mağazamızı inşallah açıyoruz. Bismil Altıok Mahallesi'nde bulunan ilçenin önemli ticaret caddelerinden Esnaf Caddesinde 200 metre karelik mağazamız hizmet vermeye başlayacak. Bugün görkemli bir törenle (2 Eylül 2016 Cuma) açılışı yapılacağız tüm Diyarbakır halkını Bismil halkını açılışımıza davet ediyorum. Açılışta kadınlarımıza çok özel indirimlerimiz olacak. Sürprizlerimiz olacak, ikramlarımız olacak herkesi mutluluğumuza heyecanımıza dahil olmaya davet ediyorum"

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title