Haberler

Bodrum'da Şehitler İçin Protesto Gösterisi Düzenlendi

Bodrum'da, Mardin'in Ömerli İlçesi'nde teröristler tarafından 3 askerin daha şehit düşürülmesi protesto edildi.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayanlar, Diyarbakır'daki hain saldırıda şehit düşen 13 askerin acısı dinmeden, Mardin'in Ömerli İlçesi'nde teröristler tarafından 3 askerin daha şehit düşürülmesi protesto edildi.

Sosyal paylaşım sitelerinden organize olan grup basın açıklamasının ardından dağıldı. Diyarbakır'da yaklaşık bir hafta önce teröristler tarafından yapılan saldırıda şehit olan 13 askerin acısı dinmeden bu kez de kötü haber Mardin'den geldi.

Veda yemeğine giden 3 askerin karakol yolunda pusu kuran teröristlerce şehit edilmesini Bodrumlu gençler, Türk Bayraklı ve pankartlı eylemle protesto etti. Bodrum Beledisi Şehitler Anıtı'nın önünde yapılan ve katılımın fazla olmadığı görülen eylemde, gençler 'Türkiye, uyuma şehidine sahip çıkö, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmezö sloganları atıp üzerinde ay-yıldız baskısı bulunan 'Türkiye' yazılı tişörtler giydi. Gruptakiler ellerinde, 'Şehitler ölmez vatan bölünmezö, 'Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcutturö, 'Türkiye uyuma şehidine sahip çıkö yazılı pankartlar taşıdı.

Turistler de eylemi merakla izledi, bazıları ise eylemin ne için olduğunu öğrenmeye çalıştı. Sosyal paylaşım siteleri üzerinden organize edilen eylemde grup adına konuşan Serkan İmamoğlu, 'Falanca takımın küme düşürülmesi, Defne Joy Foster'ın ölümü, İbrahim Tatlıses'in vurulması, Hrant Dink'in ölümü, medyada daha geniş yer aldı.

Bu haberler, şehit düşen askerlerden daha önemli oldu ve daha çok gündeme geldi. Zaman, zekleme, sabretme, susma, hoş görme, taviz verme zamanı değildir ne yapılması gerekiyorsa yapma zamanıdır. Bu sorun ya bitmeli ya da bitirilmeli. Şehit anaları gibi, milletin de canı yanıyor. Siyasiler sessiz, nerede bizim milli duygularımız. Şehitler ölmez vatan bölünmez diyenler nerede.

Terörle kimse netice alamamış, bundan sonra da alamayacaktır. Bu alçak saldırıyı gerçekleştirenler hiçbir zaman karanlık hedeflerine ulaşamayacak ve akıttıkları kanda boğulacaklardır. Terörü nefretle şiddetle kınıyor, kalleşçe yapılan saldırıyı lanetliyoruzö dedi. Basın açıklamasının ardından bir süre daha oturma eylemi yapan grup, olaysız bir şekilde dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

10 yıllık tarihi protokol! Kuşadası plajları halka açılıyor, şemsiye ve şezlonglar da ücretsiz olacak

10 yıllık tarihi protokol! Kuşadası plajları halka açılıyor, şemsiye ve şezlonglar da ücretsiz olacak

title