Haberler

Bodrum Belediyesinde Elektronik Belge Yönetim Sistemi Çalışması

Bodrum Belediyesi, Elektronik Belge Yönetim Sistemine geçişte yeni sisteme uyumun en iyi şekilde sağlanabilmesi için kurum içinde görev yapan personele yönelik eğitim seminerleri düzenleniyor.

Bodrum Belediyesi, Elektronik Belge Yönetim Sistemine geçişte yeni sisteme uyumun en iyi şekilde sağlanabilmesi için kurum içinde görev yapan personele yönelik eğitim seminerleri düzenleniyor.

Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek dijital ortamda sağladığı bilgi akışıyla kurumsallaşma noktasında hızla ilerleyen Bodrum Belediyesi, vatandaşına; daha kaliteli, daha güvenli ve etkin hizmet verebilmek amacıyla Elektronik Belge Yönetim Sistemine geçiş yapıyor. Bodrum Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Fahrettin Demirel, altyapısı Bilgi İşlem Müdürlüğünce hazırlanan sistemin kısa zaman içinde devreye gireceğini ifade ederek, "Bu sayede tüm yazışmalar, bilgisayar ortamında yapılacak. İmzalar ise elektronik ortamda güvenli bir şekilde atılacak. Bu e-imza sayesinde kağıt israfına son verilirken aynı zamanda işlemlerin elektronik ortamda gerçekleştirilmesiyle süreçler kısalacak, verimlilik artacak. Ayrıca süreçler yöneticiler tarafından da izlenebilir hale gelirken, aksayan yönler de daha rahat tespit edilerek gerekli önlemler alınabilecek" dedi.

Sistemin en iyi şekilde kullanılır hale getirilmesiyle birlikte kağıdın yanı sıra, zaman ve emekten de tasarruf edilecek. Sistem, kurum içinde işlemlerin daha hızlı ve koordineli yapılmasını, dolayısıyla vatandaşların belediyeden daha nitelikli hizmet almasını sağlayacak.

Gül Güner tarafından belediye personeline verilen eğitimin ardından sistem, en kısa süre içerisinde tüm belediye birimlerinde kullanılabilecek. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bodrum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title