Haberler

Bitlis Eren Üniversitesi'nde Metek Toplantısı

Bitlis Eren Üniversitesi’nde (BEÜ), Türkiye’de Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Geliştirilmesi Projesi (METEK) kapsamında bir toplantı düzenlendi.

Bitlis Eren Üniversitesi'nde (BEÜ), Türkiye'de Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Geliştirilmesi Projesi (METEK) kapsamında bir toplantı düzenlendi.

Üniversitenin Meslek Yüksek Okulu Sağlık Hizmetleri Müdürü Okutman Hatice Öntürk başkanlığında yapılan toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü M. Emin Çakan, Kamu Hastaneler Birliği Bitlis Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hüsamettin Tarhan, Sevgili Öğretmenim Anaokulu Müdürü Fuat Birişik, Artık Saklanmak İstemiyorum Bitlis Engelliler Derneği Başkanı Bayram Tutgaç, Yaşlı Bakımı Programı öğrencisi Merve Süne ile öğretim görevlileri Adeviye Özkan İbiş, Mutlu Aslan, Kenan Kendilci ve Selma Dilmen Kalı katıldı. İlk kez gerçekleşen toplantıda neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunularak, yeni MYO hizmet binasının engellilere uygun hale getirilmesi, MYO öğrencilerinin acil durumlarda hastanenin eleman ihtiyacının karşılaması konusunda yardımcı olması, engelli öğrencilerin okula geliş gidişlerinde ulaşım imkanı sağlanması, Bitlis'teki tüm engellilere yönelik bilgilendirme toplantısı yapılması gibi kararlar alındı. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eren Üniversitesi Türkiye Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title