Haberler

Bilek Güreşi Şampiyonunun Hedefi Milli Takım

Bilek Güreşi Şampiyonasında Sakatlandıktan Sonra Müsabakalara Ara Veren Ege Bölgesi'nin Şampiyonu Fikret Şahin, Tamamen İyileştiğini ve Milli Takıma Seçilmeyi Hedeflediğini Söyledi

Gaziantep'te, yaklaşık üç yıl önce yapılan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasında sakatlandıktan sonra müsabakalara ara veren Ege Bölgesi'nin 70 kilo şampiyonu Fikret Şahin, tamamen iyileştiğini ve milli takıma seçilmeyi hedeflediğini söyledi.

Simav ilçesinde yaşayan Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, iyileştikten sonra müsabakalara Bahtıllı beldesinde hazırlandığını bildirdi.

25 Ekim 2008'de Gaziantep'te gerçekleştirilen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasına 70 kiloda İzmir'den katıldığını anımsatan Şahin, yaşadığı bir talihsizlik sonucu sakatlanınca rakiplerini yenememenin üzüntüsünü halen yaşadığını ifade etti.

Müsabakalara daha iyi şartlarda hazırlanabilmek için iyi bir sponsora ihtiyacı bulunduğunu dile getiren Şahin, kendisine en iyi sponsorun Simav Belediyesi olabileceğini ve bu sayede hem kendisinin hem de Simav'ın adını tüm dünyaya duyurabileceğini kaydetti.

Vücut geliştirmeye bağlı bilek sporunu gençlere sevdirmeyi amaçladığını anlatan Şahin, "Elimden tutan olursa her türlü yardıma hazırım. Bu konudaki bilgi birikimi, deneyim ve tecrübelerimi gençlere aktarmaya hazırım" dedi.

- KÜTAHYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Spor Haberler

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title