Haberler

Bilecik'te "Spor Kulüpleri Sevk ve İdare" Semineri

Bilecik'te, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Tarafından "Spor Kulüpleri Sevk ve İdare" Konulu Seminer Düzenlendi.

Bilecik'te, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından "Spor Kulüpleri Sevk ve İdare" konulu seminer düzenlendi.

Vali vekili Süleyman Deniz, Gençlik Merkezi'nde düzenlenen seminerde yaptığı konuşmada, sporun insanlık tarihi ile eş değer zamanda başlayan bir faaliyet olduğunu belirterek, spor denilince akla ilk olarak disiplin geldiğini söyledi.

Sporun belirli kurallar çerçevesinde yapıldığını anlatan Vali vekili Deniz,

"Sürekli olarak bilgi ve gelişimiyle birlikte sporda da sürekli gelişmeler olmaktadır. Bu tür gelişmeleri gözden geçirmek adına Gençlik Spor Genel Müdürlüğü Spor Eğitim Daire Başkanlığınca seminer düzenlendi" dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk da, hedeflerinin il, ilçe, belde ve köylerde sporun geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve sporcunun üst düzeylere getirmek olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"Buna ulaşmak için spor kulüplerinin kurulması ve desteklenmesi, spor tesislerinin standart hale getirilmesi ve yaygınlaştırılması, antrenör ve spor eğitimi uygulamalarına ağırlık verilmesi, sporcu sağlığı ve sporcu beslenmesine önem verilmesi, spor sponsorluğunun en iyi şekilde uygulamaya konulması, tüm kurum ve kuruluşların her alanda iş birliğinin sağlanması sporda önemli bir faktördür. Sporda şiddeti sıfıra indirmek, sporu bir eğlence, bir oyun ve müsabakalar, yarışmalar olarak görmek ve uygulamak ortak görevlerimiz olmalıdır."

Başkanlığını, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Eğitim Daire Başkanı Alettin Çılgın'ın yaptığı oturumda, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Hukuk Müşaviri Zübeyt Aydın "Sporda Şiddet", Araştırma görevlisi Günay Özdemir "Sporcu Beslenmesi", Dr. Murat Yılmaz "Sporcu Sağlığı", Spor Kuruluşları Daire Başkanlığı Şube Müdürü Şevket Özerdem "Spor Kulüpleri Kurulması ve Sicil Lisans İşlemleri", Gençlik ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk "Spor Kulüpleri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İlişkileri", Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun

"ASKF ile Spor Kulüpleri İlişkisi" ve Milli Eğitim Şube Müdürü Yılmaz Doğan

"İl Milli Eğitim Müdürlüğü GSGM ve Spor Kulüpleri İlişkisi" konularında konuşma yaptı.

Okul müdürleri, antrenör ve beden eğitim öğretmenlerinin katıldığı seminer, katılımcıların sorularının cevaplandırılması ile sona erdi.

- BİLECİK

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title