Haberler

Bik Genel Müdürü Atalay Açıklaması

" Biz yerel basını destekliyoruz.

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, " Biz yerel basını destekliyoruz. Çünkü yerel basının katkılarıyla, yerel basının çalışmasıyla bölge tanıtılacak. Bu sebeple de bölgeye daha çok yerli ve yabancı turist gelecektir" dedi.

Atalay, Ardahan ziyareti kapsamında Belediye Başkanı Faruk Köksoy'u makamında ziyaret ettikten sonra Ardahan Kalesi'ni gezdi.

Tarihi Kongre binasında ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen Atalay, Ardahan'da çok güzel bir ortam ile karşılaştıklarını, Kars'tan sonra farklı bir coğrafyanın kendilerini karşıladığını söyledi.

Ardahan'ın her yönüyle gelişmeye müsait bir kent olduğunu belirten Atalay, "Bu konuda herkesin üzerine düşeni yapması halinde bu gelişme daha da hız kazanacaktır. Bu açıdan baktığımızda yerel basına önemli işler düşüyor. Biz yerel basını destekliyoruz. Çünkü yerel basının katkılarıyla, yerel basının çalışmasıyla bölge tanıtılacak. Bu sebeple de bölgeye daha çok yerli ve yabancı turist gelecektir. Burada yaşayan herkes kazanacaktır, daha hızlı kalkınacaktır" dedi.

Çözüm sürecine de değinen Atalay, şöyle devam etti:

"Çözüm süreciyle bölge daha da gelişiyor ve bu çok bariz bir şekilde fark ediliyor. Bu nedenle biz çok sesliliğe önem veriyoruz. Ancak Ardahan'da ilan payına bakıldığında gazete sayısı belki en çok olan bir ildir. Aslında bu azaltılabilir. Yani sizlerin menfaati için. Çünkü biz çok fazla bölünmüşlük kabul etmiyoruz. Çok fazla bölünmüşlük olmaması halinde tatlı bir rekabette söz konusu olacak. Bugün bir araya gelebiliyorsak, el ele kol kola girebiliyorsak ne mutlu bize. Şu an bizler, sizler hepimiz bir aradayız. Çünkü bizim için siz kıymetlisiniz. Sıkıntı anlarınızda ve projelerinizde biz yanınızdayız."

" Türkiye'de medya gelişiyor"

Türkiye'nin geliştiğini ve büyüdüğünü ifade eden Atalay, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Aynı şekilde Ardahan'ın da büyüdüğünü görüyoruz. Gayret gösteren bir başkanınız var. Türkiye'nin ve beraberinde medyanın da geliştiğini görüyoruz. Anadolu Ajansı bunlardan bir tanesi. Anadolu Ajansı olmamış olsaydı Gazze'de yapılanlar bu kadar etkili olarak dünya kamuoyunda olur muydu? Anadolu Ajansı bu açıdan baktığımızda çok önemli bir görev ifa ediyor. Bu ve benzeri şeklinde gayret gösterenlere teşekkür ediyoruz ve yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz. İşte bu noktadan baktığımızda büyümenizi ve gelişmenizi istiyoruz. Gelişen Türkiye ile yerel basının da gelişmesini istiyoruz. Arzumuz ve isteğimiz bu." - Ardahan

Kaynak: AA / Yerel

Anadolu Ajansı Mehmet Atalay Türkiye Ardahan Yerel Haberler

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title