Haberler

Biga'da Muhtarlar Gecesi Düzenlendi

Biga´da köy ve mahalle muhtarları birlik ve beraberlik için düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Biga'da köy ve mahalle muhtarları birlik ve beraberlik için düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Yeni seçilen Biga Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Ferah, "Bu güne kadar bu görevi üstlenen bütün dernek başkanlarım ve yönetimde yer alan arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim, Bizde sizlerin katkıları ile bu görevi en iyi şekilde yapacağımızın inancındayım. Bundan sonra bütün muhtar arkadaşlarım problemlerine çözümler üretim sonuna kadar takipçi olacağız" dedi. Türkiye Muhtarlar Federasyon Başkanı Ramazan Özünal, "Uzun zamandır böyle çalışma sistemimiz içerisinde özlük hakları ile ilgili sağ olsunlar hükümet tarafından bize yardımcı olundu, siyasi partiler bizlere destek oldu. Özlük haklarımız ile ilgili belirli bir seviyeye geldik.. Değerli muhtarlarım hepinize önüne bizim taleplerimizle 27 maddelik çalışma programı koyduk inşallah bu 27 maddelik çalışmamızı da gerçekleştireceğiz. İnşallah 21. yüz yılda çağdaş hizmeti verebilmek için hep birlikte taşın altına elimizi koyacağız" dedi.

Birlik beraberlik yemeğine Çanakkale AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, Belediye Başkanı İsmail Işık, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, Ak-Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin, İlçe yönetimi CHP İlçe Başkanı Özgür Ceylan İlçe yönetimi, Türkiye Muhtarlar Federasyon Başkanı Ramazan Özünal, Biga Devlet Hastanesi Baş Hekimi Uzman DR Akif Zaloğlu, Baş Hekim Yardımcısı Uzman DR Hamit Özçelik, Biga Ziraat Odası Başkanı Beytullah Elmacı, TSO Başkanı Şadan Doğan, Esnaf Odası Başkanı İbrahim Mutur, Biga İlçe Tarım Müdür vekili Mustafa Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Gönen Sulama birliği Başkanı Bülent Can Biga Sulama Birliği Başkanı Nejdet Irak, İl Genel Meclis üyeleri Bülent Korkmaz, Rıdvan İpek, Nihat Borazan, İbrahim Eren ve Muhtarlar katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Türkiye Biga Yerel Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Barcelona Real Sociedad maçı CANLI izle! 13 Mayıs Barcelona R.Sociedad maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Aston Villa Liverpool maçı CANLI izle! 13 Mayıs A.Villa Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Burcu Biricik hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne? Galatasaray Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkacak, biletler bitti mi? Jose Mourinho Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak? Engelliler haftası sözleri ve mesajları! 10-16 Mayıs engelliler haftası mesajları! Engelliler haftası ne zaman, bu hafta mı? Soma davası nedir? Soma'da ne oldu, maden kazasında kaç kişi hayatını kaybetti? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 13 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Mahmut Uslu kimdir? Mahmut Uslu zengin mi, serveti ne kadar? Ferit Şahenk kimdir? Ferit Şahenk zengin mi, serveti ne kadar?
Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title