Haberler

Beyoğlu Zabıtası 7/24 İş Başında

Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri ilçede vatandaşların huzurunu sağlamak için dur durak bilmeden çalışıyor.

Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri ilçede vatandaşların huzurunu sağlamak için dur durak bilmeden çalışıyor. İşyerlerine yaptıkları denetimleri elektronik ortamda kayıt altına alan zabıta ekipleri tablet bilgisayar aracılığıyla hizmeti vatandaşın ayağına götürüyor.

İstanbul'un en yoğun ilçelerinden biri olma özelliğini taşıyan Beyoğlu'nda zabıta ekipleri vatandaşlarının huzurunu sağlamak için dur durak bilmeden çalışıyor. Tarihi dokusu, kültürel yapısı, turistik işletmeleri, kozmopolit çeşitliliği, sanatsal ve kültürel faaliyetleriyle her gün yüz binlerce turisti ağırlayan Beyoğlu, İstanbul'un cazibe merkezlerinin başında geliyor.

ZABITA EKİPLERİ VATANDAŞ MEMNUNİYETİ İÇİN ZAMANLA YARIŞIYOR

İlçenin hiç uyumayan canlı dokusunun ihtiyaçlarını karşılamak konusunda Beyoğlu zabıta ekiplerine önemli görevler düşüyor. Sorumluluğunun bilincinde hareket eden Beyoğlu zabıta ekipleri de halkın konforu için 7/24 çalışıyor. Vatandaşlardan çağrı merkezine gelen şikayetler kayda alınarak en kısa sürede sonuçlandırılırken vatandaş memnuniyetini ön planda tutan zabıta ekipleri adeta zamanla yarışıyor.

Ekiplerin donanımını en modern araçlarla sağlayan Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü İstiklal Caddesi'nde Ginger araçlarıyla görev yapıyor. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulamayla zabıta ekipleri, vatandaşların talep ve şikayetlerine kolay ve hızlı bir şekilde cevap verebiliyor; olumsuz durumlarda hızlıca müdahale edebiliyor.

DİLENCİLERE VE GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİNE GEÇİT YOK

İşyerlerine yaptıkları denetimleri elektronik ortamda kayıt altına alan zabıta ekipleri tablet bilgisayar aracılığıyla hizmeti vatandaşın ayağına götürüyor. Seyyar satıcılar ve dilencilere göz açtırmayan ekipler emniyet ekipleriyle ortaklaşa yürüttüğü çalışmalarla haksız kazancın önüne geçerken vatandaşların da mağdur olmasını engelliyor. Öte yandan eğlence mekanlarında gürültü kirliliği ile yoğun mücadele halinde olan zabıta ekipleri eğlence mekanlarını denetleyerek kurallara uymayan işletmeler hakkında yasal işlem başlatıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title