Haberler

Beyoğlu Belediyesi Yaz Kursları Kapandı

Beyoğlu Belediyesinin ilçedeki çocukların yaz tatilini verimli geçirmelerini sağlamak için düzenlediği yaz kursları tamamlandı.

Beyoğlu Belediyesinin ilçedeki çocukların yaz tatilini verimli geçirmelerini sağlamak için düzenlediği yaz kursları tamamlandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Beyoğlu'nun her mahallesinde gerçekleştirilen kurslarda çocuklar, eğitim süresince öğrendikleri tiyatrodan koroya, halk oyunlarından semazen gösterisine kadar birbirinden güzel performansları yıl sonu kapanış töreninde ailelerine sergiledi.

Çocuklar, tören öncesi vakfın bahçesinde kurulan oyun parkurları, dev şişme maskotlar, yüz boyama, sosis balonlar ve pamuk şekerle vakit geçirdi.

Çocuk korosunun konseriyle başlayan programda, "Sev Kardeşim" adlı şarkı da işaret diliyle sunuldu.

Daha sonra çocuklar, "Anlayabildik mi, Okuduk mu ve Yaşadık mı?" adlı skeçleri sahneledi, yöresel danslar ve semazen gösterisi gerçekleştirdi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da kapanış töreninde, bu yıl ilk defa Semt Konakları'nda yaz kursu ile çocuklara "Değerler Eğitimi" verdiklerini belirtti.

Eğitimden yüzlerce çocuğun faydalandığını aktaran Demircan, şunları kaydetti:

"İnşallah seneye bu sayı daha da artacak. Belediye başkanı olduğum günden itibaren çocukların eğitimine her zaman önem verdik. Çocukların tiyatro, koro gibi kültür sanat etkinliklerinde yer almaları kişisel eğitimleri açısından çok değerli. Yaz geldiğinde yavrularımız Kur'an kursu eğitimi almak için camiye gidiyorlardı. Biz de yaz tatilinde boş kalmaması için İlçe Müftümüz Aydın Yığman Bey'e semt konaklarımızı önerdik. Sağ olsun müftümüz bizi kırmayarak öğretmen verdi. Konaklarımızı yaz boyunca yavrularımıza açtık. Semt konaklarında yüzlerce çocuk, eğitim alarak yaz tatillerini değerlendirdi."

Törenin sonunda Demircan, Beyoğlu Belediyesi Semt Konakları'ndaki yaz kurslarına devam eden çocuklara katılım belgesi takdim etti.

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Misbah Demircan Beyoğlu Belediyesi Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title