Haberler

Bewex İçecek İhtisas Fuarı'nda 1500'ün Üzerinde Marka Tanıtılacak

Türkiye'nin tek içecek fuarı olan Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım AŞ (ANFAŞ) Bewex'in 2-4 Şubat tarihleri arasında Antalya Expo Center'da düzenleneceği, fuar süresince 1500'ün üzerinde markanın tanıtımının yapılacağı bildirildi.

Türkiye'nin tek içecek fuarı olan Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım AŞ (ANFAŞ) Bewex'in 2-4 Şubat tarihleri arasında Antalya Expo Center'da düzenleneceği, fuar süresince 1500'ün üzerinde markanın tanıtımının yapılacağı bildirildi.

Antalya Dedeman Otel'de düzenlenen basın toplantısında ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çalık ile fuara katkıda bulunan kuruluşların temsilcileri ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Cihangir Deniz, Lezzet Markaları Derneği ve TÜMAPED Başkanı Vasfi Pakman, Şarap Üreticileri Derneği Antalya Temsilcisi Sezgin Kıyılmaz, Alkollü İçecekler İthalat ve Dağıtıcıları Derneği Başkanı Halis Yıldız, Tüm Gastronomi Yöneticileri Derneği Başkanı Aydın Özdemir ve ANFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Server Seçer fuarla ilgili bilgi verdi.

ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çalık, yiyecek ve içecek fuarının bir süre birlikte yapıldığını hatırlatarak, "Ancak içecek sektörünün çok önemli hale geldiğini düşünerek ayrı tarihlerde yapmaya karar verdik. Gidişata bakılırsa, bu kararın çok isabetli olduğu satış ve ilgiden anlaşılıyor" dedi.

Çalık, 20 bin metrekarelik fuar alanında 1500'ün üzerinde markanın tanıtım yapacağını kaydetti.

-İhtiyaç olursa alanı genişletiriz-

Antalya Expo Center alanının büyütülmesi konusuna değinen Çalık, "Büyüme ortamı doğduğunda ANFAŞ olarak, 6 ayda büyümeyi sağlar ve bitiririz. Bunun için gereken maddi imkan ve bilgi birikimine sahibiz. Otel ekipmanları, yiyecek ve içecek fuarları bizi büyümeye zorlayabilir" dedi.

-Bir turist günde 3,5 litre içecek tüketiyor-

Tüm Gastronomi Yöneticileri Derneği'nin 12 turistik tesiste yaptığı araştırmaya göre, 5 yıldızlı otellerde kalan bir turistin günde 3,5 litre içecek tükettiğini anlatan Çalık, Antalya'daki otellerde yılda ortalama 350 milyon avroluk içki tüketildiğini ifade etti.

Çalık, fuarla ilgili tanıtım çalışmaları kapsamında çok sayıda davetiye gönderildiğini, ANFAŞ Bewex Fuarı hakkında bilgilendirme ve web sayfaları üzerinden de tanıtım yapıldığını sözlerine ekledi.

ANFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Server Seçer ise yurt dışında yapılan tanıtım faaliyetlerine değinerek, Rusya, Ukrayna, Yunanistan ve Gürcistan'dan alkollü içki firmalarının fuarda stant açacağını bildirdi.

Tüm Gastronomi Yöneticileri Derneği Başkanı Aydın Özdemir, fuar sırasında bir seminer ve "yaratıcı barmenler" yarışması düzenleyeceklerini belirtti.

Özdemir, son yıllarda referans fuarların düzenlendiği Antalya Expo Center'in artık ihtiyacı cevaplamadığını belirterek, yeni fuar alanları yapılması gerektiğini dile getirdi.

Lezzet Markaları Derneği Başkanı Vasfi Pakman ise fuarda marka olmuş içecek ürünlerine inovasyon, etkinlik, fiyat, kalite, dağıtım ve insanlara ulaşma gücünü göz önüne alıp ödül vereceklerini kaydetti.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title