Haberler

Beşiktaş'ta Buz Hokeyi Şovu

Beşiktaş Belediyesi’nin, Barbaros meydanında ücretsiz olarak hizmete açtığı Buz Pisti’nde Buz Adam Gençlik Takımı izleyenlere harika bir şov yaşattı.

Beşiktaş Belediyesi'nin, Barbaros meydanında ücretsiz olarak hizmete açtığı Buz Pisti'nde Buz Adam Gençlik Takımı izleyenlere harika bir şov yaşattı.

Beşiktaş Belediyesi'nin geçen günlerde Barbaros meydanında ücretsiz olarak hizmete açtığı Buz Pisti'nde Buz Adam Gençlik Takımı izleyenlere harika bir buz şovu yaşattı. Beşiktaş Belediyesi'nin 2 Mart Pazartesi günü Barbaros meydanında 17 Mart'a kadar ücretsiz olarak halkın hizmetine sunduğu buz pisti üzerinde Buz Adam Gençlik Takımı güzel bir şov gerçekleşti. Buz Adam Gençlik Takımı hem yeteneklerini gösterdi hem de yapmış oldukları maçla izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Gösteriye katılan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Buz hokeyi kış oyunlarının bir parçasıdır. Biz olimpiyatlarda, sporda kış oyunlarında çok geriyiz çünkü çocukları eğitmiyoruz, çocuklara fırsat vermiyoruz. Bu küçük bir adım, Beşiktaş'ta önemli bir buz pateni pisti kurmak istiyoruz. Buradaki geri dönüşleri merak etmiştik çok güzel geri dönüşler oldu. Çocuklarımızın, gençlerimizin olağanüstü bir ilgisi oldu" dedi.

Gençlere, çocuklara küçük yaşlardan itibaren kış oyunlarında, sportif her türlü imkanı vermek gerektiğini anlatan Hazinedar, şunları söyledi: "Verdiğinizde onun karşılığını kısa vadede değil ama uzun vadede alıyorsunuz. Ben hep Türkiye'nin olimpiyatlar, kış oyunları, yaz oyunları ve atletizmde bir türlü dereceye giremediği için üzülüyorum. Türkiye, 75 milyonluk dev bir ülke, dünyanın kalbinde önemli bir ülke, buna rağmen arzu ettiğimiz neticeyi alamıyoruz. Bu insan potansiyelinden sonuçlar çıkaramıyoruz çünkü fiziken onlara doğru bir imkan ulaştıramıyoruz. Bunun için bu küçük bir adım ama Beşiktaş'ta önemli bir buz pateni pistini muhakkak Beşiktaş'a kazandırmak istiyoruz."

Açıldığından bu yana ilgi gören buz pistinden 17 Mart'a kadar herkesin ücretsiz faydalanabileceği öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beşiktaş Belediyesi Murat Hazinedar Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title