Haberler

Belediye Başkanı Özdemir'den Hükümlülere İftar

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Araban K1 Tipi Kapalı Cezaevinde yatan hükümlüler ile cezaevi personeline iftar yemeği verdi.

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Araban K1 Tipi Kapalı Cezaevinde yatan hükümlüler ile cezaevi personeline iftar yemeği verdi.

Başkan Özdemir, Araban K1 Kapalı Cezaevindeki hükümlüler ile personele Araban K1 Tipi Kapalı Cezaevi bahçesinde iftar yemeği verdi. Araban İlçe Kaymakamı Emre Nebioğlu, Araban İlçesi Yetkili Savcısı Koray Keskin, Araban İlçe Hakimi Turgay Sekmen, Araban İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Bekir Çiler, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Araban Emniyet Amirliği Polis Merkez Amiri Komiser Akif Yılmaz, Araban K1 Tipi Kapalı Cezaevi Müdür Vekili İbrahim Halil Polat ile infaz koruma memurlarının da katıldığı yemekte cezaevi bahçesinde, 54 hükümlü 1 tutuklu da koğuşlarında iftarlarını açtı. Yemeğin ardından protokol koğuşları ziyaret ederek hükümlülerle sohbet etti.

Savcı Koray Keskin hükümlülere, iftar yemeğini Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'in verdiğini belirtti, bunun üzerine hükümlüler de Başkan Özdemir'e iftar yemeği için teşekkür etti.

Başkan Özdemir ise, geçen gün, Araban Belediyesi olarak belediye parkı içerisinde 4 bin civarında ilçe halkının katıldığı 3. geleneksel iftar yemeğini verdiklerini belirterek "devamı olarak bugün de Araban K1 Tipi Kapalı Cezaevinde yatan hükümlü ve tutuklularla cezaevi personeline iftar yemeği verdik" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özdemir Cafer Özdemir Araban Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title