Haberler

Belediye Başkanı Özdemir'den Çocuklara Türk Bayrağı

Gaziantep’in Araban İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kırsal mahalle gezisinde çocuklara Türk Bayrağı dağıttı.

Gaziantep'in Araban İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kırsal mahalle gezisinde çocuklara Türk Bayrağı dağıttı.

Araban İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney ile birlikte kırsal mahallelerdeki yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmaları denetleyen Özdemir, vatandaşların sorunlarını da dinledi. Özdemir,kendisine ilgi gösteren çocuklara ise Türk Bayrağı ve çeşitli oyuncaklar dağıttı. Hediyelere sevinen çocuklar bayraklarını evlerinin pencerelerine astı. Özdemir, "Bugün Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. yıl dönümü. Biz büyükler olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ulusumuzun direncinin, kazandığı istiklal mücadelesinin sembolü olan ay yıldızlı Türk Bayrağımızı ilelebet dalgalandırmalıdır. Bu düşünce ve inancım nedeniyle Belediye Başkanı olarak kırsal mahallelerimizde yaşayan çocuklarımıza hediye ettim. Elimden aldıkları ay yıldızlı Türk Bayraklarımızı evlerinin damlarına ve pencerelerine asan çocuklarımızın bayrağımıza gösterdiği saygı ve sevgi ile gözlerindeki parlayan ışık beni duygulandırdı.Ülkemizi bölmeye çalışan iç ve dış güçler asla kötü emellerine muvaffak olamayacaklardır" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özdemir Cafer Özdemir Gaziantep Araban Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title