Haberler

Ankaragücü Taraftarları, Futbolcularını Ölümle Tehdit Etti

Güncelleme:

Ankaragücü taraftarları, aralarında Batmanlı futbolcu Muhammed Gönülaçar'ın da isminin bulunduğu pankartlara, futbolcuların ölüm tarihlerini yazarak tesis binasına astı.

Ankaragücü oyuncuları arasında yer alan Batmanlı Muhammed Gönülaçar ve bazı futbolcuların tehdit edildiği iddia edildi.

PLAY OFF'A KALAMADIĞI İÇİN TEHDİT ETTİLER

2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden ve ligi 46 puan ile 9. sırada tamamlayan Ankaragücü'nün "Sol kapalı" isimli taraftar grubu, takımları Play-Off'a kalamadığı için futbolcuları ilginç bir şekilde protesto etti.

Geçtiğimiz hafta sahasında Amed spor'a 2-1 yenilerek Play-Off'a havlu atan Ankaragücü'nün taraftarları, kulüp tesislerinin çitlerine her futbolcu için kartondan birer afiş hazırladı.


ÖLÜM TARİHLERİNİ YAZDILAR

Futbolcuların adını ve doğum tarihlerini afişlere yazan taraftarlar, "24.04.2016" tarihini tüm futbolcuların ölüm günü olarak gösterdi.

Ankaragücü'nde top koşturan Batmanlı futbolcu Muhammed Gönülaçar'ın da isminin yer aldığı afişlerin fotoğrafları birkaç gün sonra sosyal medya üzerinden yayılınca bu eylem spor kamuoyunda günün en çok konuşulan konusu oldu.

Kaynak: Temsilci / Spor

Batman Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (9)

Ankaragücü:

Ölümle Kimseyi Tehtit Etmedik Lakin Tahamülümüz Kalmadı Yakarız Yıkarız. Durduramazsınız. Ankaragücü Ya Eski Haline Döner Ya DÖNERLER döner !

5
16
yanıtYanıtla
qwerty:

1. Lige dönün de şu İstanbul takımlarından intikamınızı alın .

yanıt2
yanıt4
Ankaragüçlü:

Yalan haber yapmayın utanın biraz ya. . Ne ölümle tehdit etmesi. Ruhsuz futbolcuların bizim için öldüğünü beyan eden artık bizim için futbolcu olmuyanların listesi o. . . Terbiyesizlik yapmayın. . .

10
5
yanıtYanıtla
umut sert:

Ankaragücünü bu hale düşüren melih gökçektir. . .

10
4
yanıtYanıtla
26:

her zamanki gibi boş yapmışlar

6
3
yanıtYanıtla
siirtli:

ben herzaman derim , bu ( akp-mhp-saray=işit T. Cavüz terör devleti ) denklemini 2 yıldan beri dile getiriyorum ve haklılığımda her geçen gün ortaya çıkıyor

8
1
yanıtYanıtla
FNER:

BASLIGA BAKK BÜTÜN FUTBOLCULARIN ISMI YAZILMISSS AMA BASLIK IMALI BATMANLI ÖZELLIKLE YAZILMISSSA NEDEN

1
0
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman yolculuğa çıkarken aşağıdaki duayı oku ve yanında bulundur. Allah ın izni ile sağlık ve selamet içinde geçer. ‘’Tevekkeltü alellahi ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azıym. ’’

0
0
yanıtYanıtla
ankaragüçlü:

lan oğlum özellikle batmanlıyı bulmuşsunuz ne alaka haber yuh diom size

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title