Haberler

Başkentliler Voleybola Doyacak

Voleybolda Play-off 1

Voleybolda play-off 1. tur ilk maçlarından 3'ü yarın Ankara'da oynanacak.

Voleybolda Aroma Erkekler Birinci Ligi'nde sezon geçen hafta oynanan maçlarla tamamlanırken, play-off'ta mücadele edecek 8 takım da belli oldu. Maliye Milli Piyango, Fenerbahçe, Halk Bankası, Arkas Spor, SGK, İstanbul Büyükşehir Belediye, Ziraat Bankası ve Galatasaray play-off vizesi alan takımlar oldu.

Play-off'ta 1. tur ilk maçları yarın Ankara ve İstanbul'da oynanacak. Galatasaray-Ziraat Bankası maçı İstanbul'da oynanırken, diğer 3 karşılaşmaya ise Ankara ev sahipliği yapacak. Lig etabını 31 puanla 8. sırada yer alan Maliye Milli Piyango ile eşleşen lider Fenerbahçe, ilk maçı Ankara'da oynayacak. Sarı-lacivertliler ligi 18 galibiyet, 4 yenilgi ve 56 puanla lider tamamladı. Öte yandan ligi 17 galibiyet, 5 yenilgi ve 52 puanla 2. sırada bitiren İstanbul Büyükşehir Belediye ise 32 puanla ligi 7. tamamlayan SGK'ya konuk olacak.

Ankara'daki bir diğer karşılaşma ise Halk Bankası ile Arkas Spor arasında oynanacak. Halk Bankası 35 puanla beşinci, Arkas Spor ise 49 puanla ligi dördüncü sırada tamamladı.

- İSTANBUL'DA TEK MAÇ-

Ligi İstanbul Büyükşehir Belediye'nin ardından 17 galibiyet, 5 yenilgi ve 50 puanla 3. bitiren Ankara takımı Ziraat Bankası ise sezonu 32 puanla 6. bitiren Galatasaray'ın konuğu olacak. Bu arada ligde kazanılmış 2 maç üzerinden oynanacak play-off'ların rövanşları ise 29 Mart Pazartesi günü yapılacak. Galibiyetlerin eşitliği durumunda, 30 Mart Salı günü takımlar, rövanş maçının yapıldığı kentte son maçta karşı karşıya gelecek ve bu maçın galibi yarı finale yükselecek.

- MAÇ PROGRAMI-

Play-off'ta yarın oynanacak maçların programı şöyle:

15.30 Maliye Milli Piyango-Fenerbahçe (TVF Başkent)

17.30 Halk Bankası-Arkas Spor (TVF Başkent)

19.30 SGK-İstanbul Büyükşehir Belediye (TVF Başkent)

17.30 Galatasaray-Ziraat Bankası (TVF 50. Yıl)

(MSA-SS) - ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title