Haberler

Başkan Tütüncü'den Asat Genel Müdürü Karaçay'a Ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede yapılacak altyapı çalışmalarıyla ilgili Antalya Su ve Atık Su İdaresi (ASAT) Genel Müdürü Faruk Karaçay'a ziyarette bulundu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede yapılacak altyapı çalışmalarıyla ilgili Antalya Su ve Atık Su İdaresi (ASAT) Genel Müdürü Faruk Karaçay'a ziyarette bulundu.

Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Başkan Tütüncü, ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay ile çok verimli bir toplantı yaptıklarını söyledi.

Kepez'de 5 yıllık sürede yapılacak altyapı çalışmalarıyla ilgili bir değerlendirme yaptıklarını belirten Tütüncü, şunları kaydetti:

"Kepezlilerin altyapısı tamamlanmış bir ilçe beklentisi var. Biz de vatandaşlarımızın beklentileri doğrultusunda Kepez'in altyapısını, kanalizasyon ihtiyaçlarını karşılamak, evsel bağlantılarını çözme noktasında büyük bir gayret sarf ediyoruz. Şu an Habibler, Hüsnü Karakaş ve Mehmet Akif mahallelerimizde de altyapı çalışmaları hızlı bir şekilde başladı. Altyapı çalışmalarının gelmesiyle bölge önemli değer kazandı. Kepez olarak şehirleşme noktasında eksiklerimiz var. Alt ve üstyapıda bu eksiklerimizi hızlı bir şekilde gideriyoruz." - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Faruk Karaçay Hakan Tütüncü Antalya Kepez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title