Haberler

Başkan Tuna Anketten Birinci Çıktı

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, anketmersin.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, anketmersin.com internet sitesinin düzenlediği ankette '2015'in en başarılı ilçe belediye başkanı seçilerek, 'Altın Kalem Ödülü'ne layık görüldü.

Akdeniz Medya Grubu bünyesinde faaliyet gösteren 'anketmersin.com'un düzenlediği ve 6 ay süren "2015 Yılının En Başarılı İlçe Belediye Başkanı Kim?" konulu anket, 31 Aralık 2015 tarihinde sona erdi. Ankete yaklaşık 6 bin 500 kişi katıldı. TC kimlik numarası ve telefon numarasına gelen kod ile yapılan ankete katılanların bin 558'inin oyunu alan Toroslar Belediye Başkanı Tuna, birinci sırada yer aldı.

Akdeniz Medya Grubu tarafından geleneksel hale getirilmesi planlanan Altın Kalem Ödülü'ne layık görülen Tuna, ödülünü bu ay içerisinde gerçekleştirilmesi düşünülen resepsiyonda alacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Tuna, 12 yıllık görev süreleri içerisinde Toroslar'ın çehresini değiştirecek yatırımlar ve hizmetlere imza attıklarını vurguladı. Hizmet anlayışlarının 'ben yaptım oldu' mantığı değil, birlikte yönetmek olduğunun altını çizen Tuna, "Hizmetlerimizi yaparken vatandaşlarımızın da fikirlerini alıyoruz. Bir mahallede bir proje uygulayacaksak ve eğer mahalle sakinlerimiz olumsuz yönde görüş belirtiyorlarsa o projeyi ya hiç uygulamıyoruz ya da vatandaşlarımızın talep ettiği farklı bir proje ile değiştiriyoruz" dedi.

Toroslar'a ve Toroslar halkına hizmet etmenin kendileri için onur verici olduğunu kaydeden Tuna, "Ortaya koyduğumuz hizmetler ve vatandaşlarımızın teveccühü ile 12 yıllık görev süremiz içerisinde 8 kez 'Yılın Belediye Başkanı', 7 kez de 'Yılın Spor Adamı' seçilmenin gururunu yaşıyoruz. Bize layık görülen bu ödülü de her zaman olduğu gibi vatandaşlarımız adına alıyoruz. Bizleri bu ödüle layık gören tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Aldıkları her ödülün çalışma azimlerini arttırdığını ve üzerlerine biraz daha fazla sorumluluk yüklediğinin bilincinde olduklarını belirten Tuna, şunları kaydetti: "Bu bilinçle hareket ederek Toroslarımızı daha modern bir kent yapma yolundaki adımlarımıza her gün bir yenisini daha ekliyoruz. 'Zoru hemen, imkansızı zamanla başaracağız' ilkesiyle hareket ederek ilçe insanımızın yaşam kalitesini arttırmak için yine vatandaşlarımızla birlikte elimizden geldiğince çalışacağız." - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamit Tuna Toroslar Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title