Haberler

Başkan Özkan Belediye Birimlerini Denetledi

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Park-Bahçeler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Sahipsiz Hayvan Barınağı birimlerini inceledi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Park-Bahçeler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Sahipsiz Hayvan Barınağı birimlerini inceledi.

Başkan Ali Özkan'ın ilk durağı Atatürk Kültür Parkı oldu. Park içerisinde inşaatı tamamlanan mescidin vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığı ifade eden Özkan, Büyükşehir'e bağlı Burfaş tarafından yapımı devam eden sosyal tesis hakkında da bilgi verdi. İnşaat çalışmalarının 20 günlük bir süre zarfında tamamlanacağını müjdeleyen Özkan, işletmenin bir ay içerisinde faaliyete geçeceğini duyurdu. Yine aynı işletme tarafından gölet içerisinde faaliyet gösterecek su bisikletlerinin iskele ve malzemelerinin tamamlandığını ifade eden Başkan Özkan, Kültür Park içerisindeki kamelyalardaki çürüyen ahşapların da belediye ekiplerince onarıldığını söyledi.

Özkan, Park-Bahçeler Müdürü Hidayet Ay'dan da bilgi aldı. Büyükşehir tarafından ilçe girişine ve hastane kavşağına maket saksı ve çiçeklendirme yapılacağının ve ilçenin vitrini olan orta refüjlerin bu anlamda daha modern bir görünüme kavuşacağından bahseden Özkan, Sanayi Kavşağı'ndan ilk etapta Nestle'ye ve ardından Uluabat'a kadar devam eden orta refüjde yeni çalışmalarla ilçemizin en işlek geçişini dikkat çekici hale getireceğiz. İstanbul-İzmir güzergahındaki bu özel durumumuzu tanıtımda en iyi şekilde değerlendireceğiz" şeklinde konuştu.

Özkan, park bahçelerin ardından Gazi Mahallesi 92. Sokak'ta mahalle halkının istekleri doğrultusunda yapılan kamulaştırma ile belediye tarafından parka dönüştürülen arsada süren inşaatı denetledi. Park-bahçeler ekiplerinin çalışmalarının sürdüğünü açıklayan Başkan Özkan mahalle sakinleri için modern bir parkı burada inşa edeceklerini ifade etti.

Başkan Özkan, belediyeye ait sahipsiz hayvan barınağını da inceledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Mustafa Kemal Atatürk Karacabey Ali Özkan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title