Haberler

Başkan Kurt'tan Hizmet Denetimi

Güncelleme:

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, belediyenin tamamlanan projelerini yerinde inceleyerek, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, belediyenin tamamlanan projelerini yerinde inceleyerek, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

İnceleme sırasında yapılan tüm çalışmaları en ince ayrıntısına kadar değerlendiren Başkan Kurt, kısa süre içerisinde tamamlanacak olan projelerin eğitimden sağlığa, çocuk gelişiminden çevre korumaya kadar bir çok alanda Odunpazarı'nın eksiklerini gidereceğini söyledi.

Belediye kreşinden öğrenci yurduna, aşevinden belediye yemekhanesine, üst yapı çalışmalarından hizmet araçlarına kadar bir çok projenin incelendiği denetimlerde vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Kurt, vatandaşların görüşlerini de dinledi.

Projelerin eksiklerini, vatandaşların çalışmalarla ilgili istek ve beklentilerini dinleyen Başkan Kurt, amaçlarının halkın beklentisi doğrultusunda etkin ve verimli hizmet sunmak olduğunu kaydetti.

Kısa süre içerisinde tamamlanacak olan çalışmaların ilk günden itibaren vatandaşlardan büyük destek gördüğünü altını çizen Başkan Kurt, "Vatandaşlarımız çalışmaları kendi projeleri gibi sahiplendi. Bu projelerin büyük bir başarı elde etmesini sağlayacak" dedi.

Projelerin Odunpazarı tarihinde ilk kez hayata geçirilen çalışmalar olduğuna dikkat çeken Başkan Kurt, "Göreve geldiğimiz günden itibaren vatandaşlarımızın sesine kulak verdik. Onların beklentilerini en iyi şekilde analiz ettik. Hedeflerimizi hep birlikte belirledik. Bugün gelinen noktada yapılan tüm çalışmalar belediye tarihinde ilk kez hayata geçirilen projeler. Bundan büyük mutluluk duyuyoruz" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title