Haberler

Başkan Kocamaz Kanal A TV'ye Canlı Yayın Konuğu Oldu

Güncelleme:

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Kanal A televizyonu canlı yayın konuğu oldu.

Gazeteciler Selahattin Serçe ve Fatih Şahin'in sunduğu programda, Başkan Kocamaz, Mersin için projelerini ve seçim çalışmalarına ilişkin tüm soruları cevapladı.

Projelerini anlatan Başkan Kocamaz, Mersin'in 31 Mart itibariyle hizmetlerle tanışacağını söyledi.
Başkan Kocamaz, "Mersin tarihiyle, doğasıyla, dağıyla, deniziyle, turizmiyle, inanç merkezi olmasıyla gerçekten çok önemli bir merkezdir. İpek Yolu'nun içerisinden geçtiği çok önemli bir cazibe merkezi ama ne tam manasıyla bir turizm kenti olabilmişiz, ne tam manasıyla bir tarım kenti olabilmişiz, ne tam manasıyla bir sanayi kenti olabilmişiz. Ne denizden yeterince faydalanabilmişiz, ne lojistik açısından kendimizi yeterince hazırlayabilmişiz. Bunların hepsinden çalakalem faydalanıldığı için arabesk bir kent oluştu. Halbuki bunların her biri Mersin açısından ayrı bir değer, bunların hepsini değerlendirmek mümkün ama Mersin maalesef o doğal güzelliklerini, kültürel değerlerini, sosyal yapısını bir sentez noktasında birleştirememiş. Maalesef bu problemli ve kalifiye olmayan göç nedeniyle de Mersin gerçekten huzurunu kaybetmiş. İnsanlar geleceğinden emin değil ve geleceklerine endişeyle bakıyorlar" dedi.

Tüm ilçelere eşit hizmet vereceklerini ifade eden Başkan Kocamaz, "Ben yeni bir belediye başkanı değilim, Tarsus'a 20 yıldır belediye başkanı olarak hizmet ediyorum. Mersin'inin demografik yapısının Tarsus'tan bir farkı yok. Burada önemli olan insanları kazanabilmek için onları kucaklamanız lazım. İnsanları ötekileştirmeyeceksin. Bizim 1994'te sloganımız 'Şehir merkezinde ne varsa, dış mahallelerde de aynısı olacak' sloganıydı. Şimdi Tarsus o noktaya geldi. Siz yeter ki onlara hizmet götürün, sahiplenin, ötekileştirmeyin" şeklinde konuştu.

Başkan Kocamaz, "Yarınlarından endişesiz, gelecekten emin ve umutlu, geçmişten dersler çıkaran, geleceğe açık, yaşadığı kentten mutlu olan, Mersinliyim demekten gurur duyan, insanların yaşadığı çağdaş bir kent vadediyor, Mersin'in yolcusu değil, bir hancısı olarak Mersin'i herkesten ve her kesimden daha fazla seven bir Mersin sevdalısı olduğumu özellikle belirtmek istiyorum. Çünkü, ben bir Mersinliyim, hayatımın her anını bu topraklara borçluyum. İşte onun için 20 yıldır Tarsus'a hizmet ediyorum. Şimdi de 20 yıllık bilgi ve birikimlerimi 13 ilçemiz ile birlikte tüm Mersin'e aktarmak, tüm Mersin'e hizmet etmek istiyorum.

Bugün, sırf seçim kaygısıyla güya 'Kocamaz gelirse içkili lokantaları kapatacakmış, insanların arasında soy, sop, köken, inanç ve mezhepsel ayrımlar yapacakmış, insanların ekmeğiyle oynayacakmış, köylerde bile hayvancılığı yasaklayacakmış, belediye çalışanlarının işine son verecekmiş, belediye çalışanlarının özlük haklarını ve denge tazminatlarını iptal edecekmiş' gibi akla, hayale gelmeyecek uydurma haberleri yayanları, bu yetmiyormuş gibi ailemle ilgili akıl ve mantık dışı, benim düzenli ve mutlu aile yaşantımı hedef alan, alçakça iftira savuranları önce Mersin halkının sağduyusuna sonra da Yüce Allah'a havale ediyorum.

Şunu herkes bilmeli; bu iftira ve tezviratlarda gösteriyor ki; bu seçimin sonucu şimdiden bellidir. Ancak bu halk hareketinin oluşturduğu selin önünde artık hiçbir kütük duramaz. Güneş balçıkla sıvanamaz. 30 Mart Mersin için yeni bir kurtuluş, yeni bir milat olacaktır. 31 Mart'tan itibaren Mersin'de doğan güneş çok daha parlak olacak, Mersin makus talihini yenecek, Mersin topyekun ayağa kalkacak, kendini bulacak ve Mersin kağıt üzerinde değil, gerçekten Büyükşehir olacaktır. Mersin problemler yumağı olmaktan kurtulacak, Mersinli Mersin'de yaşamanın hazzına varacaktır. Onun için birlikte yürüyelim, birlikte yönetelim, birlikte büyütelim diyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Burhanettin Kocamaz Kanal A Tarsus Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title