Haberler

Başkan Gürlesin'den Goncalı'ya MOBESE Müjdesi

Güncelleme:

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'in, Mahalle Buluşmaları kapsamında 13. durağı Goncalı Mahallesi oldu.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'in, Mahalle Buluşmaları kapsamında 13. durağı Goncalı Mahallesi oldu. Sit alanı bölgesinde yer alan Goncalı'ya gerekli izinleri alarak üst yapı dönüşümünü başlattıklarını hatırlatan Başkan Gürlesin, Goncalı'nın mobese kameralarıyla donatılarak mahalle sakinlerinin can ve mal güvenliğini korumaya katkı sunacakları müjdesini verdi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe halkıyla buluştuğu, kucaklaştığı Mahalle Buluşmaları etkinliklerine devam ediyor. Bu kapsamda 13. durak Goncalı Mahallesi oldu. Goncalı Mahalle Buluşması'nda Başkan Gürlesin'e Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Veli Demir, Türkay Gözlükaya, birim müdürleri eşlik etti.

Pamukkale İlçesi'ne in iyi ve hızlı hizmeti götürmek için Mahalle Buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelip direk taleplerini aldıklarını belirten Başkan Gürlesin; "Haziran ayında başlattığımız 'Mahalle Buluşmaları' kapsamında her bir mahallemize giderek vatandaşlarımızla bir araya gelip isteklerini ve taleplerini alıyoruz. Bugün 13. mahalle toplantımızı Goncalı'da yapıyoruz. Bu saatinizi bize ayırıp buluşmamıza katıldığınız için teşekkür ederim. 2014 yerel seçimlerinde bize bir emanet verdiniz. Biz bu emanetin karşılığını size en iyi şekilde hizmet olarak sunmak için bu toplantıları yapıyoruz. Ancak seçime odaklı mahalle buluşmaları yapmadığımızı burada bir kez daha gösteriyoruz. Şuan seçime en uzak noktadayız. 1 Kasım seçimlerimizin de ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Fark buradadır. Sizin ayağınıza gelip sizi dinlemek istiyoruz. 320 bin vatandaşımız bize emanet, bir uçtan bir uca 65 kilometre uzunluğunda bir ilçe ve yaklaşık 10 bin tane böyle sokak var. Hepsiyle dertleniyor, hizmet götürmek için ise çalışıyoruz. Pamukkale İlçemizin merkezinden en ücra noktasına kadar modern bir kent yolunda ilerliyoruz" dedi.

Sit noktasında özel konuma sahip Goncalı Mahallesi'ne Koruma Kurulu'ndan izinleri alarak üst yapı anlamında hizmeti ulaştırdıklarını hatırlatan Başkan Gürlesin, "Her mahalleye dokunduk. Goncalı da sit noktasında yer almasından dolayı izinleri alarak üst yapı anlamında önemli bir yatırımı sunduk, sunmaya da devam edeceğiz. Hizmet noktasında sit alanı olması, izinlere bağlı olması gecikmelere neden oldu ancak hizmetin gelmesiyle Goncalı'nın yüzünü güldürdüğümüzü düşünüyorum. Camimizin de bakımını yaptık inşallah. Dönemimizde Goncalı mahallemizde hizmetler noktasında hak ettiğini alacak. Şimdi Goncalı Mahallemizde güvenlik noktasında bir yatırıma imza atıyoruz. 16 noktada mobese kameralarıyla mahallemiz anbean izlenecek. Normalinde bu Pamukkale Belediyesi'nin asli görevi değil ancak sizlerin can ve mal güvenliğini korumaya katkı sunmak istiyoruz. İlçemizde Goncalı'ya olduğu gibi bütün mahallelerimize mobese kuracağız. 2014'de 7 tane mahallemize mobese kuruldu. Bu sene de 31 tane daha mahalleye mobese kurulacak. İnşallah önümüzdeki sene de 30 tane daha mahalleye mobeseler kurulup Pamukkale İlçe sınırları içerisinde hepsi izlenecek" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Gürlesin Veli Demir Adnan Kaya Pamukkale Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title