Haberler

Başkan Ekinci Muhtar Evi ve Çok Amaçlı Salonun Temelini Attı

Eyyübiye Belediyesi, Yeni Mahalle ve Kadıoğlu Mahallesine hitap edecek 380 metrekare alana sahip muhtarevi ve çok amaçlı salonun temelini attı.

Eyyübiye Belediyesi, Yeni Mahalle ve Kadıoğlu Mahallesine hitap edecek 380 metrekare alana sahip muhtarevi ve çok amaçlı salonun temelini attı.

Eyyübiye Belediyesi, Yeni Mahalle ve Kadıoğlu Mahallesine hitap edecek 380 metrekare alana sahip muhtarevi ve çok amaçlı salonun temelini attı. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilecek projenin temeli düzenlenen törenle atıldı. İstimlak bedeli 420 bin lira olan proje içerisinde Yeni Mahalle ve Kadıoğlu Mahalle muhtarları için birer muhtarevi ve ok amaçlı salon bulunuyor. Bölge sakinlerinin sosyal hayatına katkı sunacak olan projenin temel atma törenine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, AK Parti Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin İnan, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, Kadıoğlu Mahalle Muhtarı Mehmet Küçük, Yeni Mahalle Muhtarı Hüseyin Korkmaz ile mahalle sakinleri katıldı.Dua, zılgıt ve alkışlarla temeli atılan Muhtar Evi ve Çok Amaçlı salonun ilk harcı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve protokol üyeleri tarafından atıldı. Projenin bölge halkının sosyal hayatına büyük katkı sunacağını belirten Başkan Ekinci, bu tarz fiziki projelerin devamının geleceğini söyledi. Başkan Ekinci konuşmasında, "Biliyorsunuz 3 yıldan beri ekibimiz ile beraber görev yürütmekteyiz. Eyyübiye ilçemiz bir taraftan SİT alanların olduğu bir taraftan da gecekonduların olduğu bir yer. Hepinizin bildiği gibi bir metrekare alanı olmayan bir belediyeyiz. Dolayısıyla hizmet noktasında arzu etsek bile bizden kaynaklanmayan kısıtlar var. Bunları aşmak adına değişik projeler üretiyoruz. Bugün burada çok amaçlı bir salonun temelini atacağız. Burası bittikten sonra mahallemizin her türlü sosyal faaliyetini gerçekleştirebileceği bir fiziki projeyi de kazandırmış olacağız" şeklinde konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ekinci Mehmet Küçük AK Parti Kadıoğlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs Boğa Yeniayının Burçlara Etkisi: Yeni Başlangıçlar, Fırsatlar ve Yenilenme Zamanı FED faiz kararı toplantısı ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2024? FED faiz kararı ne olur? 10 Mayıs hangi burç? 10 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 10 Mayıs tarihi hangi burç olur? 18 Mayıs tatil mi? 18 Mayıs'ta okullar tatil olacak mı? 18 Mayıs hangi güne denk geliyor? GALATASARAY, ZAHA'YI GÖNDERİYOR MU? Okan Buruk kararını verdi: ZAHA TRANSFER Mİ OLUYOR? #9917 Amasya Belediyesi hangi parti? Amasya Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bekçilik alımı ne zaman 2024? 1. Dönem bekçilik alım başvuru şartları nedir, başvuru tarihi belli oldu mu? TRABZONSPOR İLK 11'LERDE KİM VAR? Trabzonspor, Fatih Karagümrük maçında ilk 11'ler kim? #9917 TRABZONSPOR - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI SAAT KAÇTA? #9917 Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı HANGİ KANALDA? CANLI İZLE! AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ açıklandı mı? #128204 AÖF final sınavları ne zaman? Talasemi nedir? Talasemi hastalığı tedavisi nedir? Antalyaspor'un yeni teknik direktörü kim oldu? Alex de Souza ile anlaştılar mı? İnci Taneleri hangi gün? İnci Taneleri dizisi ne zaman, hangi kanalda yayınlanıyor? İnci Taneleri yayın bilgileri! Buse Varol kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buse Varol kaç yaşında, nereli? Buse Varol biyografisi! Fenerbahçe en son ne zaman şampiyon oldu? Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda altın ne kadardı? Dolar ve euro kaç TL'ydi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title