Haberler

Başkan Altay'ın Cuma Buluşmaları Sürüyor

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma buluşmaları kapsamında Yazır Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma buluşmaları kapsamında Yazır Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Selçuklu Belediyesi tarafından her hafta farklı bir mahallede gerçekleşen "Cuma Buluşmaları" hizmet kalitesine katkı sağlamaya devam ediyor. Yazır Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Namazı'nı Otogar Zeki Altındağ Camisinde kıldı. Namaz sonrası esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Altay'a AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin yanı sıra, belediye meclis üyeleri ve Ak Parti Selçuklu teşkilat üyeleri de eşlik etti.

Selçuklu'da sosyal hayatın her geçen gün canlandığını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyesi tarafından Yazır Mahallesi'ne yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. "Mahallelerimize kazandırdığımız sosyal tesisler ile her yaş grubundan insanımıza en iyi hizmeti sunmak için gayret gösteriyoruz" diyen Başkan Altay, "Yazır Mahallesi'ne kazandırdığımız Yenikent ve Yazır Spor Salonları vatandaşlarımızdan yoğun ilgi görüyor. Bu hizmetlerimize yaz aylarında faaliyete geçecek olan tenis kortunu da ekleyeceğiz. Tesiste 4'ü açık 2'si kapalı olmak üzere toplam 6 kort yer alacak. Böylece Selçuklu'da sporun alt yapısını güçlendiriyoruz" dedi.

Yazır Mahallesi'nde yapımı devam eden ve Türkiye'nin önemli sosyal sorumluluk projeleri arasında gösterilen Otizm ve Down Sendromu Yaşam Merkezi'nde çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade eden Başkan Altay," 21 bin m² alan üzerinde yapımı devam eden yaşam merkezi otizm ve down sendromlu çocuklar ve aileleri için umut ışığı olacak. 11 bin 500 m² yeşil alanı bulunan merkezde engelli çocukların tabiatla iç içe olması amaçlıyoruz. Tesisin eğitim sınıfları, sosyal yaşam alanları, beceri sınıfları, yüzme havuzları, spor alanları, müzik alanları gibi çok amaçlı bölümlerinde çocuklarımıza rehabilite hizmeti sunacağız. Merkezin faaliyete geçmesiyle birlikte otistik ve down sendromlu çocuklarımız ve aileleri rahat bir nefes alabilecekler" diye konuştu.

İlçede birçok noktada altyapı ve asfalt çalışmaları yürütüldüğünü de ifade eden Başkan Altay, Yazır Mahallesi'nde de ekiplerimiz aralıksız çalışıyor" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur İbrahim Altay Selçuklu Konya Yazır Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title