Haberler

Başkan Alıcık, Farkındalık Oluşturdu

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık çocuklar ve vatandaşlarla belediye meydanında kitap okudu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık çocuklar ve vatandaşlarla belediye meydanında kitap okudu. Hava şartlarının uygun olduğu her Cumartesi Belediye Meydanına gelerek kitap okuyan Toplum Gönüllülerinin bu faaliyetine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'da dahil olarak Toplum Gönüllüleri ile birlikte Cumartesi günü Belediye Meydanında kitap okudu.

Belediye Meydanında Toplum Gönüllüleri ile birlikte kitap okuma etkinliğine dahil olan Başkan Alıcık Toplum Gönüllülerin oluşturduğu bu farkındalığın takdir edilecek bir faaliyet olduğunu vurgulayarak, "Toplum Gönüllüleri Vakfı, gençlerin gönüllü olarak sosyal sorumluluk çalışmalarına katılmasını sağlayarak kişisel gelişimlere katkıda bulunan bir sivil toplum kuruluşu. Yaptıkları faaliyetler ile zaten her zaman bir oluşturuyor. Her birini canı gönülden kutluyorum. Eğitim için kitap okumak şarttır. Hayatta sağlam adımlar atabilmek için kitap okumaktan vazgeçmemeliyiz. Kitap okumak güzel bir duygu. Kitap okumak çok eğlenceli ve hayal gücümüzü arttırıcı en iyi araçtır" dedi.

Okumanın insan var olma gerekçesini algılayabileceği en temel olgu olduğunu ifade eden Nazilli Toplum Gönüllüleri, "Nazilli Toplum gönüllüleri olarak bu etkinliği yapmamızdaki amaç insanlara kitap sevgisini aşılamak kitap okumanın aslında korkulacak bir şey olmadığını göstererek bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Toplum Gönüllüleri olarak insanları bu internet ortamından bir nebze uzaklaştırarak hayatlarında kitaplarında olduğunu hatırlatmak istiyoruz. Her geçen gün aramıza farklı farklı mesleklerden, kültürlerden ve yaşlardan arkadaşlarımız katılıyor. Kitap okumanın yalnız biz üniversite öğrencilerinin ya da diğer öğrencilerin değil tüm topluma 7'den 70'e yayılması gerektiğine inanıyoruz. Bizler 'Haydi, Kitap Okumaya' sloganımızla yola çıkarak her Cumartesi hava koşullarının uygun olduğu zamanlarda etkinliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz Tüm Nazilli halkını etkinliğimize bekliyoruz. Kitabını yanına alan hafta sonları bizi belediye meydanında bulacaktır" şeklinde konuştular. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title