Haberler

Başkan Adayı Ensarioğlu Dicle Ve Eğil İlçelerinde

Güncelleme:

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M.Galip Ensarioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Dicle ve Eğil ilçelerinde halka seslendi.

30 Mart tarihinde yapılacak olan belediye seçimleri kapsamında seçim çalışmalarını sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M. Galip Ensarioğlu, Dicle ve Eğil İlçelerinde miting düzenleyerek halka seslendi.

Yapılan Mitinge Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanı M. Mehdi Eker Eski Devlet Bakanı Salim Ensarioğlu Başkan Adayı M. Galip Ensarioğlu Ak Parti İl Başkanı Avukat Aydın Altaç Milletvekilleri Oya Eronat, Cuma İçten, Mine Lök Beyaz, Süleyman Hamzaoğlulları İlçe Başkanı Dicle İlçe Belediye Başkan Adayı Feysal Ensarioğlu ve çok sayıda partili katıldı.

Dicle merkezde yapılan mitinge binlerce vatandaş katıldı. Mitingde vatandaşa seslenen başkan adayı Ensarioğlu, Dicleli vatandaşlara bugüne kadar kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Ensarioğlu, seçimlere 15 gün gibi kısa bir günün kaldığını kimin seçileceğine vatandaşın kara vereceğini belirterek Dicle halkının hizmet yapana oy vermelerini istedi. 15 yıldan beridir başka parti tarafından yönetilen Dicle İlçesinin kalkınma adına hiç bir şeyin yapılmadığını kaydeden Ensarioğlu, bunun aksine ilçeyi daha da geriye götürdüklerini söyledi. Başkan Adayı Ensarioğlu, seçildikleri takdirde vatandaşlara 5 yıl içerisinde tüm yollar ve alt yapı çalışmalarının sorunsuz bir şekilde bitirme sözü verdi.

Yapılan konuşmaların ardından Eğil İlçesine geçen başkan adayı Ensarioğlu ve partililer burada Eğil halkının sevgi seli ile karşılandı. Burada da seçim otobüsünün üzerinde halka seslenen başkan adayı Ensarioğlu, Bu memlekete hizmet etmiş bir partiye oy vermelerini isteyerek 15 yıldan beridir hizmet aşkı ile tutuşan Eğil İlçesinin artık 5 saat bile beklemeye vaktinin olmadığını söyledi. Ensarioğlu, Peygamberler Türbesi ve çevresini ve köy yollarının Ak Parti İktidarı tarafından yapıldığının hatırlattı. Ensarioğlu, "Bu saatten sonra laf değil iş zamanıdır" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Galip Ensarioğlu Diyarbakır Ak Parti Dicle Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title