Haberler

Başbakan'ın Konvoyunda Kaza

Güncelleme:

Bir Düğüne Katılmak İçin 19.30'da Atatürk Havalimanı'ndan Yola Çıkan Başbakan'ın Konvoyunda Kaza Yaşandı.

Lütfü Kırdar Kongre merkezi'ndeki bir düğüne katılmak için 19.30'da Atatürk Havalimanı'ndan yola çıkan Başbakan'ın konvoyunda kaza yaşandı. Konvoyun sonlarında meydana gelen kaza da ölen ya da yaralanan olmazken, konvoyda yer alan 3 araç ve o sırada yoldan geçen özel bir şirkete ait kamyonette hasar meydana geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde bir düğüne katılmak için Atatürk Havalinanından 19.30'da konvoyla yola çıktı. Edinilen bilgiye göre konvoyun geçişi sırasında E-5 Karayolu Mecidiyeköy istikameti Vatan sapağında meydana geldi. İddialara göre yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyeti kaybolan bir trafik polisi aracı o sırada güzargah üzerinde seyreden 34 BA 8365 plakalı özel bir şirkete ait kamyonete arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle dönen kamyonet, içinde başbakanın korumlarının bulunduğu iki araca çarptı. Trafik polis aracı bariyerlere çarptı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, kamyonetin içinde bulunan Serkan Gölçik, karısı ve iki kızı kısa süreli şok yaşadı. Ağlayan anne ve çocuklarına başbakanlık korumaları su verdi. Konvoy yoluna devam ederken, kaza yapan araçlar çağırılan çekicilerle olay yerinden kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title