Haberler

Bank Asya 1. Lig

Play-off final maçında Orduspor'a yenilerek Süper Lig'e yükselemeyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon da teknik direktör Erol Azgın ile devam etme kararı aldı.

Bank Asya 1. Ligi 3. sırada tamamlayan ve play-off final maçında Orduspor'a yenilerek Süper Lig'e yükselemeyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon da teknik direktör Erol Azgın ile devam etme kararı aldı.

Bu sezon hem Ziraat Türkiye Kupası'nda hem de ligde başarılı bir performans sergileyen teknik direktör Erol Azgın ile 2011-2012 yılında da çalışmaya karar veren mavi-beyazlı yönetim, başarılı teknik adamla 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, bu sezon başarılı bir sezon geçirdiklerini, genç ve tecrübesiz kadronun Erol Azgın'la başarılı işlere imza attığını söyledi.

Erol Azgın'ın Gaziantep'in öz çocuğu olduğunu, karakterli ve düzgün bir insan olduğunu ifade eden Göksen, "Kendisi bizim evladımızdır, bu yörenin çocuğudur. Bu sezon onunla tarihimizin en önemli başarılarına imza attık. Yönetim kurulumuzla bir araya gelip Erol hocanın sözleşmesini bir yıl daha uzatma kararı aldık. Allah pişman etmesin, hayırlı uğurlu olsun"dedi.

Göksen, ligde bu sezon istedikleri başarıları Gaziantepli futbolseverlere yaşattıklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bilindiği gibi final maçında son dakikada yediğimiz golle Süper Lig biletini alamadık. Gönül isterdi ki final maçında Orduspor'u eleyip tarihimizde bir ilki daha gerçekleştirelim. Ama futbolda birileri sevinirken birileri de üzülüyor. Şans ve top Orduspor'u sevdi. Kısmet böyleymiş. Orduspor'a Spor toto Süper Ligde başarılar diliyoruz. Artık yeni yılın planlamasını yapıp en azından bu seneki başarımızı gelecek sene de tekrarlamak istiyoruz. Bunun neticesinde de ilk girişimimizi teknik direktörümüz Erol Azgın ile sözleşmeyi uzatarak yaptık. "

Teknik Direktör Erol Azgın'la birlikte yeni sezonda takıma bazı transferler yapacaklarını bildiren Ünsal Göksen, Spor Toto Süper Lig'den 2 oyuncularına da transfer teklifi olduğunu söyledi.

Göksen, şöyle devam etti:

"Bilindiği gibi bu sezon Bank Asya'da yabancısız oynayan bir takımdık. Yeni sezonda da yabancı futbolcu oynatmayacağız. biz kendi çocuklarımıza güveniyoruz. Süper Lig'e yükselmiş olsaydık yine tamamı yerli oyuncular ile devam edecektik. Biz yerli ve genç oyuncuların önünü açmak için mücadele veriyoruz. Çekirdek kadromuzu koruyacağız. "

Erol Azgın ile birlikte 3 genç futbolcuyu da futbol kamuoyu ile tanıştırdıklarına dikkati çeken Göksen, "Gerçekten bu sene Bank Asya bize büyük keyif yaşattı. Gerek mücadele, gerek heyecan bizleri mutlu etti. Bizlere bunu yaşatan tüm takımlarımızı kutluyorum, özellikle haftalar öncesinden küme düşmeleri kesinleşmesine rağmen onur ve haysiyetleri ile çıkıp aslanlar gibi mücadele eden Diyarbakırspor'u kutluyorum" dedi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'si jandarma personeli 7 yaralı

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'si jandarma personeli 7 yaralı

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title