Haberler

Bal-Göç Şubeleri İznik'te Buluştu

Güncelleme:

Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) Şubeleri İznik'te biraraya geldi.


Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) Genel Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özkan ve yönetimini BAL-GÖÇ İznik Şube Başkanı Serkan Acar ve yönetimi karşıladı.

Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) Genel Merkezi Şubeler ile ilişkileri güçlendirmek, Birlik ve beraberlik içinde hareket etmek amacı ile her hafta başka bir BAL-GÖÇ Şubesinde toplantı yapmaya başladı.

Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) Genel Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özkan Başkanlığında İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya BAL-GÖÇ Görükle Şube Başkanı Nazif Cesur, BAL-GÖÇ Osmangazi Şube Başkanı Nursin Çetiner, BAL-GÖÇ Karacabey Şube Başkanı Musa Öztürk, BAL-GÖÇ Orhangazi Şube Başkan Yardımcısı Remzi Sedefoğlu, Ev sahibi olarak ise BAL-GÖÇ İznik Şube Başkanı Serkan Acar ve yönetimi katıldı.

Genel Başkan Özkan başkanlığında sürüdürülen toplantıda şubelerdeki çalışmalar ve etkinlikler tek tek ele alınırken, Gelecek yıllarda yapılacak etkinliklerin ve çalışmaların birbirleri ile çakışmaması için altı aylık raporlar düzenlemesi gündeme geldi. Toplantıda şubeler güncel konularda karşılıklı istişare de bulundular.

Dünya gündemin yanısıra Yurtiçi ve yurtdışı gelişmeler toplantıda değerlendirildi.Ülkemizde yaşanan terör olayları dolayısı ile her yıl geleneksel olarak yapılan Balkan Panayırını iptal ettiklerini belirten Özkan, "Türkiye Cumhuriyetimiz güçlü bir devlettir. Ülkemiz birçok badireyi Birlik ve Beraberlik içerisinde üstesinden gelmiştir. Türk milleti vatan, millet, bayrak ve kutsal değerleri uğrunda hiç tereddütsüz canı pahasına mücadele ederek, yüksek ruh ve karaktere sahiptir. Milletimiz, bu cennet vatanın ebediyen Türk yurdu olarak kalması uğruna canlarını feda eden ecdadımızın faziletlerini ve kutlu değerlerini daim kılmak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmamıştır" diye konuştu.

BAL-GÖÇ İznik Şube Başkanı Serkan Acar yaptığı açıklamada" Öncelikle (BAL-GÖÇ) Genel Başkanımız Doç. Dr. Yüksel Özkan ve yönetimine ve şube başkanlarına katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizleri Medeniyetlerin Başkenti İznik'te ağırlamaktan gurur duyuyorum. Yapılan toplantılarda birbirimizi tanıma fırsatı bulduk. Karşılıklı yaptığımız istişare ile güzel fikir ve düşünceler ortaya çıktı. Birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü olma yolunda hep birlikte ilerliyoruz"dedi.

Toplantıya katılan misafirlere BAL-GÖÇ İznik Şube Başkanı Serkan Acar ve yönetimi Akşam yemeği verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yüksel Özkan Serkan Acar Görükle İznik Güncel Haberler

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title