Haberler

Bakka'dan Zonguldak'ta "Proje Hazırlama Eğitimi"

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından BAKKA Zonguldak hizmet binası Konferans Salonunda 19 Temmuz 2016 günü ’2016 Yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programları Eğitim Toplantısı’ düzenlendi.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından BAKKA Zonguldak hizmet binası Konferans Salonunda 19 Temmuz 2016 günü '2016 Yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programları Eğitim Toplantısı' düzenlendi.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından '2016 Yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı' kapsamında gerçekleştirilen eğitim toplantısı BAKKA Hizmet binası konferans salonunda gerçekleştirildi. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunduğu programda açılış konuşması yapıldı.

Açılış konuşmasının ardından BAKKA Program Yönetim Birimi Başkanı Irmak Göksu Çağlı 2016 yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı içeriği hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Sunumun ardından Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerine proje girişlerinin nasıl yapılacağı, bütçe ve mantıksal çerçevenin nasıl hazırlanacağı hususunda katılımcılara eğitim verilerek soruları yanıtlandı.

Proje gerçekleştirmek isteyen kurum ve kuruluşlar için programın çok iyi bir fırsat olduğunu belirten Çağlı; "Bu yıl ilan ettiğimiz Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı'nda amacımız iş, yatırım ve yaşam alanlarındaki alt yapı eksikliklerinin giderilmesi, bölgeye yatırım çekilmesine olanak sağlanmasıdır. Bu anlamda kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlarımız tarafından hazırlanan projelere 7 milyon tutarında hibe aktarmayı planlıyoruz. Verilecek destek oranı da yüzde 25 ile yüzde 70 arasında değişiyor. Program kapsamında proje başına 250 Bin Türk Lirası'ndan 1 Milyon Türk Lirası'na kadar destek sağlayabileceğiz. Projelerini gerçekleştirmek isteyen kurum ve kuruluşlarımız için bu çok iyi bir fırsat" dedi.

Programa Zonguldak Valisi Ali Kaban, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir ve programın davetlileri katılım sağladı. Yaklaşık iki saat süren eğitim programının sonunda davetlilere "Katılım Belgesi" verildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Batı Karadeniz Zonguldak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title