Haberler

Bakırköy Belediyesinden Mevlana Müzesine Ziyaret

Bakırköy Belediyesi, ilçede bulunan BAKKART sahiplerini, Mevlana’nın 742’nci ölüm yıldönümü dolayısıyla Konya’daki Hz. Mevlana Türbesi ve Müzesine götürecek.

Bakırköy Belediyesi, ilçede bulunan BAKKART sahiplerini, Mevlana'nın 742'nci ölüm yıldönümü dolayısıyla Konya'daki Hz. Mevlana Türbesi ve Müzesine götürecek.

Bakırköy Belediyesi, ilçedeki BAKKART sahiplerini Mevlana Müzesine götürüyor. Bakırköy Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Konya Mevlana Müzesine ücretsiz düzenlenen gezinin kayıtları başladı.

Geziyle ilgili bir açıklama yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, 'Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol' diyerek bize günümüzde de ışık tutmaya devam eden Hz. Mevlana'nın Müzesini  ölümünün 742'nci yılında ziyaret edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Kerimoğlu, kayıtların Belediye Ek hizmet binasında bulunan Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde yapılacağını, geziye kayıt olmak isteyenlerin nüfus cüzdanı fotokopisi ve BAKKART'larını yanlarında bulundurmalarını sözlerine ekledi.

Gezi için 26 Kasım 2015 akşamı saat 23.00'de yola çıkılacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bakırköy Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title