Haberler

Bakan Bozkır: İnşallah Ülkeyi Tekrar Tek Başına Yönetmeye Devam Ederiz

Ab Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır İstanbul'daki temaslarını Kağıthane ve Beyoğlu ilçelerini ziyaret ederek sürdürdü.

Ab Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır İstanbul'daki temaslarını Kağıthane ve Beyoğlu ilçelerini ziyaret ederek sürdürdü. Eyüp'ten sonra AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı ile Kağıthane Belediyesi'ni ziyaret eden Bakan Bozkır, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş ve Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ile baş başa görüştü.

YENİLENEN TARİHİ BİNAYI ZİYARET ETTİ

AB Bakanı Bozkır ardından da Beyoğlu Belediyesi'ni ziyaret etti. Bozkır, Belediye Başkanı Misbah Demircan ile kısa bir süre önce yenilenen Beyoğlu Belediyesi başkanlık binasını gezdi.

Beyoğlu Belediyesi girişinde çalışanlar tarafından alkışlarla karşılanan Bozkır ziyaretinin amacının nezaket olduğunu söyleyerek sözü hükümet kurma çalışmalarına getirdi.

"TEKRAR HODRİ MEYDAN DERİZ"

"AK Parti olarak biz, elimizi taşın altına koyduk" diyen Bozkır, "Ülkeyi hükümetsiz bırakmamak için çaba sarf ediyoruz. Bu çabaları gayet iyi niyetle sonuca yönelik sürdürüyoruz. Hükümet kurulamazsa da bizim her zaman tek bir şiarımız var. O da millete olan inancımız. Tekrar hodri meydan deriz. Seçime gideriz. Millete danışırız. Ondan sonra da inşallah ülkeyi tekrar tek başına yönetmeye devam ederiz" diye konuştu.

TARİHİ KAFEDE TÜRK KAHVESİ

Belediye sanat galerisindeki "Konstantiniyye'den İstanbul'a" sergisini gezip basın mensuplarına poz veren Bakan Bozkır ardından da Belediye Binası Kompleksi içinde yer alan Tünel Altı kafede Belediye Başkanı Demircan'la birlikte kahve içti.

"Türkiye'nin kalbi İstanbul'un en güzide bölgesi Beyoğlu'nda ne yapılırsa o kadar güzel oluyor" diyen Bozkır, "Beyoğlu belediye Başkanı sayın Misbah Demircan vizyon sahibi bir insan. Beyoğlu'na katkıları uzun yıllar unutulmayacak kadar önemlidir. Belediye Başkanlığı binası tarihi bir eserin İstanbul'a tekrar kazandırıldı. Bu da onun devamıdır" ifadesini kullandı.

"BEYOĞLU BELEDİYESİ GÜZEL BİR ÖRNEK ORTAYA KOYDU"

Beyoğlu Belediyesi binasının restorasyonun nasıl yapılması gerektiğini gösteren iyi bir restorasyon örneği olduğunu belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan da, "Öte yandan modern malzemeyle tarihi malzemenin nasıl kombine edileceğini de anlatan gayet güzel bir bina. Belediyemiz, turistik kafelerin hangi hijyen şartlarında olması gerektiğini gösteren güzel bir örnekleriyle ortaya koyan bir belediye konumunda" dedi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avrupa Birliği Volkan Bozkır Kağıthane İstanbul Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title