Haberler

Bahar Temizliği Başlasın

Güncelleme:

Baharın mis gibi havasını derin derin içinize çekin ve güneşe 'merhaba' deyin.

"Pencereleri açın! Baharın mis gibi havasını derin derin içinize çekin ve güneşe 'merhaba' deyin! Bahar geldi... Şimdi temizlik zamanı!"

Seni anlayan Bingo, bahara girdiğimiz şu günlerde perdeden halıya dolap içlerinden fayans aralarına kadar evlerini dip köşe temizleyen tüm hanımlara hijyenik temizliğin ip uçlarını veriyor. Her ihtiyaca uygun olarak üretilen Bingo'lar, çamaşıra, bulaşığa ve yüzeylere özel tüketicilerin beğenisine sunduğu ürünler ile bahar temizliğinizin favorisi olacak.

Mis gibi kokan çamaşırlar, tertemiz halılar, pırıl pırıl yüzeyler, parlayan fayanslar ve bembeyaz tüller… Kışı uğurlayıp güneşi karşıladığımız bahar günlerinde ilk işimiz uzun kış günlerinin ağırlığından top yekün bir temizlikle kurtulmak olur. Tüm evi havaya kaldırıp, adeta altını üstüne getiririz. İşte bahar temizliğinin yapıldığı o günlerde, tüm kadınların imdadına yetişen Bingo'lar dolaplara kalkacak kışlık çamaşırların bakımından halıların fırçalanmasına tüllerin temizliğinden duvarların silinmesine kadar evinizin her ihtiyacına uygun temizlik çözümleri üretiyor.

Işıl ışıl parlayan tüller için…

Kışın kirinden, isinden, pasından en çok nasibini alanlar perdeler olsa gerek! Bingo Tül, özel formülü sayesinde tüllerinizi derinlemesine temizlerken, üzerinde oluşturduğu güçlü koruma kalkanı ile tüllerin daha geç kirlenmesini sağlıyor. Ayrıca içeriğinde çamaşır suyu bulunmadığı için tüllerinizi yıpratmıyor.

Kışlıklar dolaba!

Bingo, çamaşır bakımındaki tecrübesini sıvı deterjan ailesi ile güçlendirmeye devam ediyor. Kış boyunca giydiğiniz kazakları, paltoları hatta battaniyeleri ihtiyaçlarınıza yönelik geliştirilen Bingo Sıvı Deterjan ürünleri ile ödüllendirin. Eğer bünyesi alerjik ve hassas sevdikleriniz varsa hipoalerjenik ve kokusuz Bingo Parfümsüz Sıvı Deterjan da tam size göre! Tüm bunları yaparken kış mevsiminin vazgeçilmezi siyahların bakımını ise, Bingo Siyah Sıvı Deterjan ile yapmayı ihmal etmeyin!

Halılar Bingo ile daha temiz!

Tüm kış kirlenen ve bir türlü ilk günkü haline döndüremediğimiz halılarımızın temizliği artık çok daha kolay! Bingo Halı Şampuanı'nın kirlenmeyi geciktiren formülü ile halılarınız uzun süre tertemiz kalır.

Halılarınızın en dip noktalarına kadar ulaşır, kirleri çıkarır, derinlemesine hijyen sağlar.
Kir ve leke tutmasını engelleyerek halılarınızın kirlenmesini geciktiren Bingo Halı Şampuanının kalıcı parfümü ile kötü kokular yok olur, halılarınız ve döşemeleriniz mis gibi kokar.

Bahar temizliğinde mutfağa ayrı banyoya ayrı Lacivert'ler!

Türk kadınının "şartlı şurtlu" temizlik anlayışından yola çıkarak mutfağa ayrı banyoya ayrı olarak üretilen Lacivert Serisi'nden 2013 yılına damgasına vuran Bingo Ultra Çamaşır Suyu, ultra yoğun kıvamı sayesinde yüzeylere daha uzun süre tutunarak mutfak ve banyo için özel geliştirilmiş formülü ile evinizin her köşesinde hijyen sağlıyor. Yine lacivert şişeleriyle raflarda yerini alan Krem Temizleyici ve Sprey Temizleyici Bingo'lar da ekibi tamamlıyor ve lacivert serisi bahar temizliğini sizler için kolaylaştırıyor. Şartlı şurtlu bahar temizliğinden ödün vermeyenlerin tercihi Bingo Krem Temizleyici ve Sprey Temizleyiciler, yağsız hijyenik mutfaklar ve kireçsiz tertemiz banyolar için ayrı olarak üretildi. Mutfak söz konusu olduğunda tezgâhta, ocakta, aspiratörde veya fırında; banyoda ise lavabo, WC, musluk, duşa kabin ve derzlerde, Lacivert güç ailesi rahatlıkla kullanılabiliyor.

Mis gibi yüzeyler!

Bahar temizliği denince, evden içeri girdiğinizde sizi mis gibi bir temizlik kokusu sarar. Bahar çiçekleri, lavantalar ya da bir bebeğin saf kokusu... Bingo Fresh parfümlü yüzey temizleyici serisi ile ferahlatıcı kokular evinizin her yanında sizinle! Size de gün boyu ferahlığın keyfini sürmek kalır.
Bingo Fresh geliştirilmiş formülü ile yerlerdeki ve yıkanabilir yüzeylerdeki kirleri ovalama ve durulama gerektirmeden çıkarır. Silinen yüzeylerde iz ve yapışkanlık bırakmadan ışıl ışıl parlaklık sağlar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bingo Mis Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title