Haberler

Aydınspor 1923'ün Deplasman Sevinci

Teknik Direktör Toros: "Aldığımız galibiyetten dolayı futbolcularımı kutluyorum kalan haftalarda da aynı şekilde tüm maçlara 3 puan parolasıyla çıkacağız"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'te teknik direktör Mesut Toros, deplasmanda alınan 3 puan ile alt sıralardan uzaklaştıklarını bildirdi.

Toros, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda yakaladıkları istikrarlı çıkışı, bu hafa sonu deplasmanda aldıkları Kırklarelispor maçıyla pekiştirdiklerini belirtti.

Kırklarelispor karşısında oyunun genelinde üstün  bir futbol ortaya koyduklarını söyleyen Toros, şunları söyledi:

"Rakibimizle zorlu bir 90 dakika yaşadık. İlk yarıda oyunun kontrolünü elden bırakmadık. İkinci yarıda istediğimiz dakikada golü bulunca rahatladık. İkinci golün ardından kısa süreli rehavet yaşasak da maçı 2-1 kazanarak ligin altıyla ilişkimizi kesmiş olduk. Aldığımız galibiyetten dolayı futbolcularımı kutluyorum. Kalan haftalarda da aynı şekilde tüm maçlara 3 puan parolasıyla çıkacağız." - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Kırklarelispor Aydınspor 1923 Mesut Toros Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title