Haberler

Aydın'dan Kısa Kısa

Nazilli Belediye Başkanı Alıcık JKBB yönetim kurulu encümenliğine seçildi.

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği (JKBB) olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Nazilli Belediye Başkanı Alıcık, Kırşehir'de gerçekleştirilen JKBB olağan genel kurul toplantısında birlik yönetim kurulu encümenliğine seçildi.

Toplantıda Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği beş yıllık başkanını seçti. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın da üyesi bulunduğu Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği'nin başkanlığına Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci tek aday olarak katıldı.

84 Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği üyesinin oy kullandığı toplantıda, 82 oy alan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ikinci beş yıllık dönem içinde yeniden Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Başkanı oldu. Yeni oluşan birlik yönetiminde Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık birlik yönetim kurulu encümenliğine, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk'de denetim komisyonu üyeliğine seçildi.

Öte yandan Kırşehir'de yapılan kongrede, Aydın Büyüşehir Belediyesi'nin birliğe üyelik başvurusu  eni yönetim tarafından kabul edildi.

Nazilli Lisesi'nde mezuniyet sevinci

Nazilli Lisesi'nden 204 öğrenci daha mezun oldu. 1957 yılında eğitim ve öğretime başlayan Nazilli Lisesi, 57 yıl içerisinde 16 bin öğrencisini mezun etti.

Nazilli Lisesi'nin bahçesinde düzenlenen 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı mezuniyet törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, okul Müdürü Sercan Büzgülü, protokol üyeleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, yaptığı  konuşmada, "Nazilli Lisesi'nden mezun olan 204 arkadaşımıza gelecek hayatlarında da başarılar diliyorum. Ne olacağınızı, ne okuyacağını siz belirleyiniz ki gelecekteki hayatınızda daha iyi bir yerlere gelesiniz" dedi.

Davutlar Gençlik Kampına halı

Yazın yapılacak gençlik kampları için Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Davutlar Gençlik Kampı'ndaki çalışmaları sürüyor. Çalışmalar kapsamında gençlerin daha iyi bir şekilde kamp yapmaları için halı saha yapıldı.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, Davutlar Gençlik Kampına giderek yeni yapılan halı sahayı yerinde kontrol etti.

Akın, burada yaptığı konuşmada, "Gençlerimizin daha iyi şartlarda kamp yapmaları için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Türkiye'nin her yerinden gelen gençlerimize unutulmayacak bir kamp yaşatmak için tüm imkanları kullanıyoruz. Geçen yıl havuza su kaydırağı yaptırdık. Bu yıl ise halı saha yaptırdık. Her geçen yıl kampımızdaki hizmet kalitesini bir üst seviyeye taşımaktayız ve gelecek yıllarda da bu seviyeyi daha da yükseltmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

Kuşadası'nda bilim sergisi

"9. Matematik ve Fen Bilimleri Proje Çalışması" ve "45.Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri" adlı yarışmaya katılan Kuşadalı mucitlerin proje sergisi, Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK işbirliğinde her yıl gerçekleştirilen "Bu benim eserim" adlı yarışmaya katılan Kuşadalı öğrencilerin proje sergisi büyük ilgi gördü.

Kuşadası Belediyesi'nin katkılarıyla, belediye düğün salonunda gerçekleştirilen sergi açılışına Kuşadası İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Yartutan, okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

"Bu benim eserim" yarışmasına 24 eserle katılan Kuşadalı mucitler arasında Kuşadası Vali Kadir Uysal Ortaokulundan Fatma Karagöz'ün hazırladığı "Zeytin kara suyunun arıtılması" konulu çalışması  bin 342 proje arasından onaylanarak İzmir Bölge sergisine davet edildi. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Kuşadası Nazilli Aydın Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title