Haberler

Ayak Sağınızı İhmal Etmeyin

Podomania Ayak Sağlığı Merkezi Önemli Bir İlke İmza Atarak Sorunların Belirlenme Aşaması Olan İlk Kontrolleri Ücretsiz Yapacağını Duyurdu

Podomania Ayak Sağlığı Merkezi önemli bir ilke imza atarak sorunların belirlenme aşaması olan ilk kontrolleri ücretsiz yapacağını duyurdu.

Çeşitli nedenlerden dolayı oluşan bir çok sorunun çözümlendiği Podomania Ayak Sağlığı Merkezinin bu jesti kamuoyu tarafından taktirle karşılandı.

Farkında olmadan veya ihmallerden kaynaklanan sorunların ayaklarda gün geçtikçe ciddi sorunlar haline gelmesinin kaçınılmaz olduğunu ifade eden Podomania Ayak Sağlığı Merkezi uzmanlarından Nazlı Ekici Gaziantep Adana ve İskenderun'da bulunan merkezlerde vatandaşlarla ilgili önemli bir uygulama başlattıklarını, ayaklarıyla ilgili sorunları bulunan vatandaşlara sorunlarını tespit ederek çözüm önerilerini ücretsiz verdiklerini belirtti.

Podomania Ayak Sağlığı Merkezi'nin Adana, Gaziantep ve İskenderun'da bulunan şubelerinde vatandaşlarımıza ücretsiz danışmanlık hizmeti verildiğini anlatan Ekici, şöyle konuştu:

'Merkezlerimize randevu alarak müracaat eden vatandaşlarımızın ilk ayak kontrolleri konunun uzmanı arkadaşlarımız tarafından yapılmakta, yaşanan sorunlarla ilgili detaylı bir rapor hazırlanmakta ve vatandaşlarımıza bu hizmet ücretsiz olarak verilmektedir. İsteyen her vatandaşımız Gaziantep için 03423200505, Adana merkez için 03224580701 ve İskenderun için 03266144909 numaralı telefonlarımızı arayarak randevu alabilir ve randevu saatinde merkezlerimize gelerek ilk ayak kontrollerini belirttiğimiz gibi ücretsiz olarak yapabilirler. Buradaki en büyük amacımız gelecekte insanlar için büyük sorunlar oluşturacak çeşitli rahatsızlıkların önceden teşhis edilmesi ve insanlarımıza bu konuda doğru bilgi verilmesidir.'

Ayak Bakım Merkezinde bir çok sorunla ilgili çözümler sunulduğunu ifade eden Ayak Bakım Uzmanı Nazlı Ekici, sözlerini şöyle tamamladı:

'Podomania Ayak Sağlığı Merkezlerimiz halen Adana, Gaziantep ve İskenderun'da bulunan şubelerimizde faaliyet göstermektedir. Önümüzdeki günlerde Mersin'de de bir şubemiz faaliyete girecektir. Merkezlerimizde konunun uzmanı arkadaşlarımız teknolojik donanım desteğinde yetkili bulunduğumuz alanlarda vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. Merkezlerimizde topuk dikeni, batık tırnak, mantarlı tırnak, çatlak topuk, nasır, siğil, sorunsuz ayakların bakımı, ortopedik ayakkabı ve tabanlıklar, ayakla ilgili akla gelebilecek her türlü ihtiyaca cevap verilmektedir. Bu tür sorunlar yaşayan veya ayaklarında sorun olup olmadığını merak eden vatandaşlarımıza ücretsiz danışmanlık hizmetlerimiz devam edecektir. Sağlıklı da olsak ayda bir mutlaka ayak bakımı yaptırmamız sağlığımız için büyük önem taşımaktadır.'

(MRT-MHD) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title