Haberler

Aü Kariyer Kulübü'nün Sektörel Sektör Buluşmaları

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Kariyer Kulübü tarafından geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen Sektör Buluşmaları bu yıl da başladı.

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Kariyer Kulübü tarafından geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen Sektör Buluşmaları bu yıl da başladı.

Etkinliğin ilk gününde Anadolu Üniversitesi öğrencileri ve Eskişehir halkı AKM'yi doldurarak büyük ilgi gösterdi. Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, öğrencilere deneyimlerden bahsetti. Ayrıca Rektör Yardımcısı ve Kariyer Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Görkem Aldoğan da açılış konuşması yaptı.

Kampüsün en kapsamlı etkinliği olan Sektör Buluşmaları ilk gününde Eczacıbaşı Sağlık Grubu Başkanı Sedat Birol, Coca-Cola İçecek İnsan Kaynakları Direktörü Elif Sezgin, Cigna Finans yetkilileri, Toyota CEO'su Ali Haydar Bozkurt ve Eskişehir Baro Başkanı Av. Rıza Öztekin sunumlarını gerçekleştirdi.

28 Mart cuma günü de devam edece etkinlikte, Şişecam İnsan Kaynakları Direktörü Kazım Özkan, Gnctrkcll Direktörü Ayça Kaya, Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek ve son olarak da İntergroup Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Kıran'ın sunumlarını kapacağı belirtildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

anadolu üniversitesi Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title