Haberler

Askon Adana Şubesi, Gto Başkanı Bartık'ı Ziyaret Etti

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, büyüme ve gelişmenin sancılı olduğunu belirterek, “Türkiye’nin geleceğinden umutluyum” dedi.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, büyüme ve gelişmenin sancılı olduğunu belirterek, " Türkiye'nin geleceğinden umutluyum" dedi.

Bartık, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde yaptığı konuşmada, şehirlerarası işbirliğinin geliştirilmesi için çalıştıklarını söyledi. Şehirlerin gelişmesinin önemli olduğuna dikkati çeken Bartık, ancak bu gelişimin tek başına olmaması gerektiğini ifade etti. Güçlerin birleştirilmesi gerektiğine işaret eden Bartık, "Gaziantep'in yalnız başına büyümesi fayda sağlamaz. Çevresindeki illerde sorun olan, huzursuzluğun hakim olduğu şehirler tek başına büyüse de bu büyüme sağlıklı olmaz. Bu nedenle Gaziantep Ticaret Odasının öncülüğünde 7 ilimizi bir araya getirerek, Bölgesel Kalkınmada Güçbirliği Platformu'nu oluşturduk. 3 ayda bir oda başkanlarıyla bir araya geliyoruz, bölgenin ve illerin sorunlarını konuşup çözüm üretmeye çalışıyoruz. Birlikten güç doğacağına inandığımız için bu birlikteliği önemsiyoruz" dedi.

Gaziantep'in birlik ve beraberliğin şehri olduğuna dikkati çeken Bartık, "Gaziantep'in menfaatine olan her çalışmada insanlar bir araya gelir. Bu birlik ve beraberliğin daim olması için çalışıyoruz" diyerek devam etti. Türkiye'de yaşanan olumsuzluklara rağmen geleceğin aydınlık olduğunu ifade eden Bartık, "Büyüme ve gelişme sancılı olur, Türkiye'nin geleceğinden umutluyum" diye konuştu. ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan da derneğin faaliyetlerine değinerek, Adana'nın gelişimi için yaptıkları çalışmaları anlattı. Ziyarette ASKON Gaziantep Şube Başkanı Hayri Ünal da hazır bulundu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Ticaret Odası Türkiye Eyüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title