Haberler

Kahraman Genç, Ölmek İsteyen 2 Çocuk Babasını Uçurumun Kenarından Aldı

Kahraman genç, ölmek isteyen 2 çocuk babasını uçurumun kenarından aldı Çocuklarını göremediği için intihara kalkışan babayı, 19 yaşındaki genç son anda kurtardı Polis, çocuklarını görmeden ne hastaneye ne de eve dönmek istemeyen genç babayı, 'çocuklarını göreceksin' sözüyle ikna etti...

Kahraman genç, ölmek isteyen 2 çocuk babasını uçurumun kenarından aldı

Çocuklarını göremediği için intihara kalkışan babayı, 19 yaşındaki genç son anda kurtardı

Polis, çocuklarını görmeden ne hastaneye ne de eve dönmek istemeyen genç babayı, 'çocuklarını göreceksin' sözüyle ikna etti

Babayı uçurumdan kurtaran 19 yaşındaki Mustafa: Seni bu şekilde bırakmam' dedim, bir anda refleks yaptı, barikatın altına girdi, kendini atacaktı. Bende koşup arkasından tuttum"

ANTALYA - Antalya'da bir kişi, tartıştığı eşinin sığınma evine gittikten sonra çocuklarını göstermemesi üzerine falezlerden intihara kalkıştı. 2 çocuk babasını, 19 yaşındaki bir genç atlamak üzereyken son anda kurtardı. Çocuklarını görmeden hastaneye ve evine dönmek istemeyen baba, polisin 'çocuklarını göreceksin' sözüyle ikna edildi.

Olay, Muratpaşa ilçesi Kışla Mahallesi'nde 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 gün önce Ahmet Dinler eşiyle tartıştı. Bunun üzerine eşi 2 çocuğunu alarak sığınma evine gitti. İddialara göre, çocuklarını görmek isteyen Ahmet Dinler'e eşi olumsuz yanıt verdi. Bunun üzerine evine dönmeyen genç adamın hayatından ailesi endişe duyarak polise haber verdi. Dinler'in cep telefon numarasını alan polis, ilk etapta genci arayarak ikna etmeye çalıştı ancak genç telefonu kapatarak Cumhuriyet Caddesi Yavuz Özcan Parkı'nın yakınındaki falezlere geldi.

19 yaşındaki genç son anda kurtardı

Dinler'in ağladığını fark eden Orhan Açıkgöz isimli vatandaş, kendisine yardım etmek istedi fakat Dinler bu talebi reddederek ölmek istediğini söyledi. Bunun üzerine Orhan Açıkgöz, intihar etmek isteyen adamı yine olayın olduğu bölgedeki soyismi öğrenilemeyen Mustafa isimli bir gence emanet ederek polise durumu bildirdi. Bu sırada Dinler, kendisini ikna etmeye çalışan 19 yaşındaki Mustafa isimli gence de olumsuz yanıt verip, falezler kıyısındaki tahta barikatları kırarak intihara kalkıştı. Dinler'in yaklaşık 30 metre yükseklikteki uçurumdan atlayacağını anlayan Mustafa isimli genç, tam atlayacağı sırada arkasından yakalayarak vatandaşlardan yardım istedi. Bu sırada olay yerine gelen polis ve çevredeki vatandaşlar Dinler'i uçurumun kenarından alarak geriye doğru çekti.

"Çocuklarımı bugün bana gösterin"

Gözü yaşlı babayı alıp banka getiren polis, durumu 112 ve ailesine haber verdi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, Dinler'e burada ilk müdahalede bulundu. Sağlık ekiplerinin ambulansla hastaneye götürme talebine olumsuz yanıt veren genç adamın yanına bir müddet sonra anne ve babası geldi. Oğullarına sarılarak 'hadi eve gidelim' diyen anne ve babasına da 'olmaz' diyen Ahmet Dinler'i son olarak polis ikna etmek istedi. Çocuklarını görmeden ne hastane ne de eve dönmek istemeyen babayı, polis 'çocuklarını göreceksin' sözüyle ikna etti. Ahmet Dinler daha sonra ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

"Polis 3 dakikada geldi"

Falez kenarında Dinler'i fark edip durumu polise bildiren Orhan Açıkgöz "Baktım ağlıyordu, eşimden ayrıldım, çocuklarımı bana göstermiyorlar, ben bugün öleceğim, her şey bitti' dedi. Baktım gerçekten intihar edecek, yukarıda bir arkadaşı gördüm, ona teslim edip polisleri aradım. 3 dakika demedi parka geldiler" dedi.

"Seni bu şekilde bırakmam"

Olayın kahramanı 19 yaşındaki Mustafa ise yaşanılanları şu sözlerle anlattı;

"Ağabeyimiz polisi haber verirken 'başında ayrılma' dedi. Tam ağabey polisi ararken ben yanına gittim, ayağa kalktı, 'gelme' dedi. Bende, 'seni bu şekilde bırakmam' dedim. Bir anda refleks yaptı, barikatın altına girdi, kendini atacaktı. Bende koşup arkasından tuttum. Sonra bağırdım çevredeki vatandaşlar, polisler geldi, kurtardık. Adamın derdi sadece çocukları"

(SM-SÇ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Ahmet Dinler Muratpaşa Antalya Asayiş Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Bakmadan Geçme

15 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Kurban Bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? #128046 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bugün hangi maçlar var? #9917 Bugün maç var mı? 15 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Güneş'te patlama! Güneş'te patlama olursa ne olur? Güneş patlaması insanları etkiler mi? HPV aşısı ücretsiz mi? İBB ücretsiz HPV aşı başvurusu nereden, nasıl yapılır? HPV aşısı ücretsiz olacak! HPV aşısı nedir? HPV aşı başvurusu nereden yapılır? BAŞVURU EKRANI! GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 15 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title