Haberler

Artvin'de Bayramlaşma

Artvin’de Kurban Bayramı nedeniyle protokol üyeleriyle vatandaşlar bayramlaştı.

Artvin'de Kurban Bayramı nedeniyle protokol üyeleriyle vatandaşlar bayramlaştı.

Artvin Valiliği salonunda düzenlenen bayramlaşmaya Vali Kemal Cirit, Garnizon Komutanı Piyade Albay Mehmet Kip, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Vali Yardımcıları Hasan Ongu ve Önder Coşkun, İl Emniyet Müdürü Hamdi Selçuk, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kurtul Özel, daire amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Konukların bayramlarını tek tek kutlayan Vali Cirit, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Vali Cirit ile beraberindekiler ayrıca, Çarşı Mahallesi Merkez Karakolu, 25. Mekanize Tugay Komutan Yardımcılığı ile İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek burada görev yapan asker ve polislerin bayramlarını kutladı.

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı Sabancı Yurdunda kalan çocukları ziyaret ederek, çeşitli hediyeler veren Vali Cirit, ardından Artvin Belediyesini ziyaret ederek, personelin bayramlarını kutladı.

Vali Cirit, ardından Artvin Devlet Hastanesine giderek burada tedavi gören hastalar ile yakınlarının bayramlarını kutlayarak acil şifalar diledi.

Vali Cirit ve beraberindekiler, bayram ziyaretlerinin sonuncusunu Kolorta Mezarlığına gerçekleştirdi. Burada Merkez Cami İmam-Hatip'i Abdullah İyizaman tarafından Yasin-i Şerif suresi okunarak hep birlikte dua edildi.

Öte yandan Vali Cirit, yıllardır kentte muhabirlik ve basın danışmalığı yapan ve İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanlığı Basın Danışmanlığı görevine getirilen Hakan Aydın'a kente verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, plaket verdi. - Artvin

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Kocatepe Kurban Bayramı Kemal Cirit Artvin Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title