Haberler

Artvin'de "2. Off-Road Oyunları" Açılış Töreni

Güncelleme:

Artvin'de Off-Road Spor Kulübü tarafından organize edilen "2. Off-Road Oyunları" açılış töreni gerçekleştirildi.

Artvin Valiliği önünde düzenlenen açılış törenine, Artvin Vali Yardımcısı Hasan Ongu, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kurtul Özel, Artvin Off-Road Spor Kulübü Başkanı Murat Yılmaz, kulüp üyeleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Ongu, açılışta yaptığı konuşmada, Artvin'in özel bir şehir olduğunu belirterek, "Artvin geçen yıl çok güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Bu yıl da bu organizasyonun ikincisini düzenliyoruz. İnşallah bu organizasyonlarımız devam eder" dedi.

Kocatepe ise Artvin'de başta doğa sporları olmak üzere pek çok spor organizasyonun yapıldığını ifade etti.

Artvin'in Off- Road'da da marka olmasını istediklerini vurgulayan Kocatepe, şunları kaydetti:

"Bu organizasyon için Artvin'e Iğdır, Sivas, Maraş, Sinop, Giresun Samsun ve Türkiye'nin pek çok ilinden insanlarımız geldi. Yurt dışından da Gürcistan ve Azerbaycan'dan misafirlerimiz gelecek. Bir şehir ancak böyle tanıtılıyor. Buraya gelenler buradan kopamıyor. Bir daha buraya gelmek için bahane arıyor. Artvin'de neredeyse her hafta bir organizasyon yapılıyor. Özel sektörün bu tarz etkinliklere girmesi bizleri spor turizmi açısından Artvin'in geleceği adına mutlu ediyor. İnşallah Artvin bundan sonra Off-Road'da da Türkiye'nin merkezi olur diyoruz."

Yılmaz da "2. Artvin Off-Road Oyunları" kapsamında Cumartesi günü Kafkasör Yaylası'nda bayanlar ve yaşlılar yarışının, Pazar günü ise Es1, Es2 ve genel klasman yarışlarının yapılacağını ifade etti.

Konuşmaların ardından Kocatepe ve beraberindekiler, Artvin Off-Road Spor Kulübü üyelerince hazırlanan off- road aracının direksiyonuna geçerek şehir turu attı. - Artvin

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Kocatepe Murat Yılmaz Türkiye Artvin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title