Haberler

Artvin'de 10 Yaşındaki Kız Çocuğuna Taciz

10 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunmaktan gözaltına alınan 75 yaşındaki M.G. cinsel taciz, adliye çalışanı H.K. ise delillerin karartılması suçlamasıyla tutuklandı

Artvin'in Yusufeli İlçesi'nde 10 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunmaktan gözaltına alınan 75 yaşındaki M.G. cinsel taciz, adliye çalışanı H.K. ise delillerin karartılması suçlamasıyla tutuklandı. Olay nedeniyle ilçe merkezinde yürüyüş düzenleyen Yusufeli Çok Programlı Lisesi öğrencileri de slogan atarak yaşananlara tepki gösterdi.

İlçe Emniyet Müdürü Güray Aksüt'ün eşi Betül Aksüt, dün akşam saat 18.30 sıralarında belediye binası alt katında bulunan bir mağazaya girdiğinde, işyeri sahibi 75 yaşındaki M.G.'yi kucağındaki bir kız çocuğunu taciz ederken gördü. İşyerinden çıkan Betül Aksüt, bağırarak yardım istedi. Küçük kız bu sırada işyerinden kaçarak uzaklaşırken çığlıklar üzerine olay yerine gelen polis, M.G.'yi gözaltına aldı. M.G. sorgulamanın ardından bugün öğle saatlerinde cinsel taciz suçlamasıyla Adliye'ye sevk edildi. Bu sırada, adliyede çalıştığı öğrenilen H.K.'da, iddialara göre delilleri karartmak suçlamasıyla gözaltına alındı. M.G. ve H.K. nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Dün gece Yusufeli Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen İlköğretim Okulu öğrencisi 10 yaşındaki G.G. de bugün geniş çaplı muayene için Erzurum'a sevk edildi.

ÖĞRENCİLERDEN TACİZE TEPKİ

Bu arada, ilçede büyük tepki toplayan olay nedeniyle Yusufeli Çok Programlı Lisesi öğrencilerinden bir grup, yürüyüş yaparak tepkilerini dile getirdi. Hükümet Konağı önüne gelen kız erkek yaklaşık 40 öğrenci, "Yusufeli yozlaşmasın", "Tacize hayır", "Yasta değil isyandayız, tacizcilere karşıyız", ve "Çocuğa taciz insanlık suçudur" sloganları attı. Burada bir basın açıklaması yapan öğrenciler, "İlçede yaşanan bu olayı şiddetle kınıyoruz. Yaşanan olay karşısında sessiz kalmayacağız. Küçük bir kız çocuğunun zaaflarından yararlanarak onu kendi iğrenç emellerine alet etmesi hiçbir toplumda kabullenilemeyecek bir insanlık suçudur. Buradan tüm yetkililere sesleniyoruz. Bu olaydan sorumlu kişi ve kişilerin adalet önünde en ağır şekilde yargılanmasını istiyoruz. Mağdur olan kardeşimize bütün maddi ve manevi desteğin verilmesini talep ediyoruz" dediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Mezuniyet törenindeki kıyafet krizine valilik el attı! Soruşturma için 2 müfettiş görevlendirildi

Bakan Şimşek: Borsaya vergi çalışması ertelendi

Bakan Şimşek: Borsaya vergi çalışması ertelendi

Bakmadan Geçme

CUMA MESAJLARI 14 Haziran: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi? Survivor kupası altın mı, değeri ne kadar? 14 Haziran Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 14 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Ogeday babası kimdir? Survivor Ogeday'ın babasının adı ne, kaç yaşına? #129300 14 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Survivor kim kazandı, kim şampiyon oldu 14 Haziran Cuma 2024? 14 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Survivor şampiyonu kaç para alıyor 2024? HSK atama kararnamesi 14 Haziran Cuma yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! #128220 Karaman bayram namazı saat kaçta 2024? Karaman bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı
Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini 'Uygunsuz' buldu, öğrenciler törene alınmadı

Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini "Uygunsuz" buldu, öğrenciler törene alınmadı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title