Haberler

Arka Sokaklar Dizisi Final Yapmıyor, Kanal Değiştiriyor

Güncelleme:

Dizinin final yapacağı haberleri çıkmış ancak bu iddialar daha sonra yalanlanmıştı. Yapım şirketi olaya son noktayı koyarak dizinin bitmeyeceğini başka kanala transfer olacağını açıkladı.

Son günlerde ekranların fenomen haline gelmiş dizisi Arka Sokaklar için final yapacak iddiaları konuşuluyordu. Kanal D'nin sitesinde dizinin son defa ekranda olacağı açıklanmıştı. Konuyla ilgili olarak dizinin yapım şirketi Erler Film bir açıklama yaparken açıklamada dikkat çeken durum dizinin yayınladığı ilk günden beri adresi olan Kanal D'den başka kanala geçmesi oldu.

iŞTE YAPILAN O AÇIKLAMA!

Son bir kaç gün içinde medyada Arka Sokaklar dizisinin final yapacağı yazılıp konuşulmaktadır. Arka sokaklar önümüzdeki sezonda başka bir televizyon kanalında yayına devam edecektir. Dizinin çok sevilen kahramanları Şevket Çoruh, Zafer Ergin, Özgür Ozan, Alp Korkmaz, Figen Evren, Özlem Çınar, dizinin çocukları (şimdi gençleri) ile; dizinin yönetmeni, yardımcıları, teknik ekiplerle eksiksiz yoluna devam edecektir. Ayrıca diziye yeni katılacak önemli sanatçılar vardır.

Macera – komedi tarzındaki dizimiz yeniliklerle büyük beğeni kazanacaktır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Erler Film Kanal D Medya Magazin Haberler

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

500

Yorumlar (74)

Güzel haber:

ailece izlediğimiz az sayıda diziden biriydi ve bitmemesine çok memnun oldum. Abuk sabuk diziler izleyeceğimize günümüze, yaşama ışık tutan hayali değil gerçek olan olayların dizi olarak sunulması ve dersler çıkarılması iyi olur.

20
4
yanıtYanıtla
ah ab ahhh:

çok amatorce bır dızıydı bana göre. hıc unutmam bır bolumune denk geldım helıkopterden agır sılahla luks bır araca ates acılıyor mesafe tas catlasa 30 mt. araca bır kursun degmıyor kapısı acık arkasındakı adam vuruluyor ama aracta bır mermı ızı yok. yakından vuruluyor adam yerde kan yok barı uzak cekım yapsalar o da yok. . . neyse bıttıgı ıyı olmuş

11
12
yanıtYanıtla
seda:

turkiyede yapilmis yapilacak en kötü en berbat en tiksinc dizisi . . . . zeka seviyesi 5 ile 10 yas arasi cocuklar icin yapilmis sanirim ?

6
15
yanıtYanıtla
hasan hasmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

ben izliyrum arkadas..polisiye diyince illa vurdulu kirdilimi olacak,adi ustunde bu bir filmdir,,film gibi izlenir gercek gibi deyil

14
7
yanıtYanıtla
AnkarAmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Tam bir gerizekalı dizisi

8
12
yanıtYanıtla
Önder Öncü:

Lan zekamızdan sana ne!!! Kim ne derse desin ve her ne olursa olsun bu diziyi çok seviyorum ve her hafta bu diziyi sabırsızlıkla bekliyorum!

yanıt0
yanıt0
Ileri Mobil-IOS:

Izleyen varmı demeyeceğim evde uyuyan yüzde 40 izliyordur

2
16
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

BİTSİN ARTIK BU SAÇMALIK YILLARDIR TEMCİT PİLAVI GİBİ AYNI SENARYO ÇEVİR DUR. YAKINDA ADAMLAR DİZİDEN EMEKLİ OLACAKLAR. KÜÇÜK BİR MİNİBÜS 3 TANE YANDAN ÇARKLI KOCA İSTANBULU ÇEKİP ÇEVİRİYOR. KURŞUN İŞLEMİYOR ADAMLARA

8
9
yanıtYanıtla
yasemin turan:

bu çok güzel müjde. . . diziyi severek izliyoruz, doğal halleriyle rol yapmadan bizlere unutturulmaya çalıştırılan vefa, dostluk, aile bağları, sevinç, hüzün. . . . . paylaşım duygusunu keyifle yaşatan dizimize emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. . . biz arka sokak tiryakilerini sevindirdiniz. . . .

9
5
yanıtYanıtla
galip:

yuh artık . . . . ne diziymiş arkadaş. . . . . . . . . .

7
6
yanıtYanıtla
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title