Haberler

Antakya Festivali Başladı

Bu yıl 26'cısı düzenlenen Festival Vali Ürgen alanında başlayan yürüyüşle başladı.

Bu yıl 26'cısı düzenlenen Festival Vali Ürgen alanında başlayan yürüyüşle başladı.Yürüyüşe Hatay Valisi M.Celalettin Lekesiz, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay'a yeni atanan Garnizon Komutanı Piyade Albay Mehmet Semih Erdoğan, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri, yabancı ülkelerden gelen folklor ekipleri ve vatandaşlar katıldı. Mehteran takımının öncülüğünde başlatılan kortej yürüyüşü Cumhuriyet Alanına kadar devam etti. Cumhuriyet Alanında Antakya Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan Festival çelengini Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve Garnizon Komutanı Piyade Albay Mehmet Semih Erdoğan birlikte koydu. Çelenk koyma törenin ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı vatandaşlarla birlikte okundu.

Hakkari Çukurca'da şehit edilen Dörtyollu Uzman Çavuş Ayhan Say'ın anısına festivalde yer alan müzikli ve folklor gösterileri ise iptal edildi. Törene katılan Protokol üyeleri ve vatandaşlar Atatürk Anıtındaki törenlerden sonra Belediye Parkında dağıtılan Festival Aşı'nın ardından festivalin ilk günü son buldu.

Mehmet EZER- HATAY- DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Haberler

'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Bakmadan Geçme

#128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç nereli, neden öldü, eşi kim? Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi? Tüm zamanların en çok satan müzik albümleri hangileri? Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi mi? Melisa Aslı Pamuk soyadını neden değiştirdi? #128141 17 MAYIS YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128250 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

Burdur Belediye Başkanı, belediyeye akrabalarını doldurdu! Savunması da bir o kadar skandal

title