Haberler

Ankara: Dgd Başvuruları 3 Kasımda Sona Erecek

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Çiftçilere Doğrudan Gelir Desteği 2006 Yılı Ödemeleri İçin Başvuruların 3 Kasım Cuma Günü Sona Ereceğini ve Sürenin Uzatılmayacağını Bildirdi.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, çiftçilere Doğrudan Gelir Desteği 2006 yılı ödemeleri için başvuruların 3 Kasım Cuma günü sona ereceğini ve sürenin uzatılmayacağını bildirdi.

Başvurularla ilgili yazılı bir açıklama yapan Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, bu yıl DGD ödemelerinden faydalanmak için 2 milyonun üzerinde çiftçinin başvurmasının beklendiğini belirtti. Doğrudan Gelir Desteği'nin çiftçi ailelerinin de hesaba katılmasıyla 20 milyonun üzerinde vatandaşın direkt ilgilendern bir konu olduğuna dikkat çeken Bakan Eker, başvuru süresinin uzatılmasının söz konusu olmadığını ve 3 Kasım'a kadar çiftçilerin müracaatlarını yapmalarını gerektiğini bildirdi. DGD 2005 yılı ödemeleri Ağustos ayında yapılan 1.65 milyar YTL tutarında ödeme ile tamamlanmıştı. 2006 yılı ödemelerinin ne zaman yapılacağı ise henüz açıklanmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title