Haberler

Ankara Devlet Tiyatrosu Nisan Turneleri

Ankara Devlet Tiyatrosu Nisan ayında İzmir ve Adana Devlet Tiyatroları'nın yanı sıra; İstanbul Sabancı Üniversitesi'ne yapacağı turnelerde 4 değişik oyunla toplam 12 temsil verecek

Ankara Devlet Tiyatrosu, Nisan ayında İzmir ve Adana Devlet Tiyatroları'nın yanı sıra; KKTC Girne Belediyesi Kültür Merkezi, Konya Selçuk Üniversitesi Dilek Sabancı Kültür Merkezi ve İstanbul Sabancı Üniversitesi'ne yapacağı turnelerde 4 değişik oyunla toplam 12 temsil verecek. Buna göre, Nazım Hikmet'in Memleketimden İnsan Manzaraları'dan "Onbir Tablo"su 1 ve 2 Nisan tarihlerinde İzmir Devlet Tiyatrosu; 22 Nisan Cuma günü Adana Devlet Tiyatrosu'nda sahnelenecek. "Sinek Kadar Kocam Olsun Başımda Bulunsun" adlı oyun 8 ve 9 Nisan tarihlerinde KKTC-Girne Belediyesi Kültür Merkezi Sahnesi'nde sanatseverler tarafından izlenebilecek.

"Kerbela" 13 Nisan Çarşamba günü Aksaray'da; 15, 16 ve 17 Nisan tarihlerinde Adana Devlet Tiyatrosu'nda; 24 Nisan Perşembe günü ise İstanbul Sabancı Üniversitesi'nde seyirciyle buluşacak. Çocuk oyunu "Narnia Günlükleri" ise 22 Nisan Cuma günü Konya Selçuk Üniversitesi Dilek Sabancı Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

- Ankara

Kaynak: ANKA / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title