Haberler

Amerikan Klasikleri Buca'da Buluştu

Ege Amerikan Otomobil Kulübü tarafından Buca Gölet Tesisleri alanında gerçekleştirilen buluşmada, 100'ün üzerinde birbirinden güzel klasik otomobil biraraya geldi.

Ege Amerikan Otomobil Kulübü (Ege American Car Club) tarafından Buca Gölet Tesisleri alanında gerçekleştirilen buluşmada, 100'ün üzerinde birbirinden güzel klasik otomobil biraraya geldi.

1955 Model Chevrolet 5. buluşmanın en eski otomobili oldu. Amerikan otomobillerinin buluşmasında 1950, 1960 ve 1970 yıllarında üretilen 3 ayrı otomobilin sahiplerine ödül verilirken, spor tipi otomobiller arasında da seçim yapıldı. Amerikan klasiklerin buluşmasında birbirinden güzel otomobiller arasında seçim yapan jüri, değişik kategorilerde onur ödülü verdi. Kulüp yöneticileri, Ege Amerikan Otomobil Kulübü'nün bu buluşmanın ardından dernekleşeceğini açıkladı.

Yarışmada 1950 yıllarında otomobili ödül alan Cem Keskin ile 1960 modeller arasındaki otomobili ile ödül alan Fevzi Keskinoğlu kendilerine kupalarını veren Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ise Gölet'teki buluşmayı sonbahar aylarında bir kez daha tekrarlanabileceğini belirterek, "Burada birbirinden güzel klasikleri bir araya getirdiniz. Bu güzellikleri daha fazla İzmirli'nin görmesi, otomobillere emek verenleri tanımasını sağlamanıza destek olacağım" dedi.

Törende klasik otomobillere emek veren Ege'deki bazı duayen isimlere de madalya verildi.

- İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title