Haberler

Altınoluk'ta Referandum Başladı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yapımı devam eden belediyeye ait binanın kaderi yapılacak referandum ile halk tarafından belirlenecek.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde yapımı devam eden belediyeye ait binanın kaderi yapılacak referandum ile halk tarafından belirlenecek. Bu kapsamda Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Altınoluk Mahallesi'nde bugün başlayan referandum için kurulan sandıkları denetledi.

Belediye olarak kent genelinde yapılacak önemli çalışmaları katılımcı belediyecilik ilkesi çerçevesinde halka soracaklarını belirten Başkan Saka, referandumun bugün, yarın ve pazar günü 08.00 - 17.00 saatleri arasında devam edeceğini belirtti. Kapatılan Altınoluk Belediyesi döneminde yeni hizmet binası olarak yapımına başlanan ve inşa halinde olan binanın ne amaçla kullanılması için Edremit Belediyesi referanduma gidiyor. Bu kapsamda Altınoluk Cumhuriyet Meydanı, Köy Meydanı ve Belediye Hizmet Binası önünde sandıklar kuruldu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği referandum 3 gün sürecek ve yeni binanın kaderi verilen oylara göre belirlenecek. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kamil Saka Balıkesir Altınoluk Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title